Ο Κάμπελ γίνεται ο αντί-Παλάσιος στην Κόλο-Κόλο
i

Τζόελ Κάμπελ / © Intime

Ο Κάμπελ γίνεται ο αντί-Παλάσιος στην Κόλο-Κόλο

Sportal newsroom 17:33 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 20.08.2024

Ένα follow στο Instagram έβαλε «φωτιά» στα μεταγραφικά σενάρια της Κόλο, με τον Τζόελ Κάμπελ να συνδέεται ως η εναλλακτική του Σεμπαστιάν Παλάσιος.

O Γενάρης έχει ήδη μπει και οι ομάδες ψάχνουν τους κατάλληλους παίκτες, προκειμένου να καλύψουν τα κενά που έχουν στο ρόστερ τους. Μία από αυτές είναι και η Κόλο-Κόλο, η οποία θέλει πάση θυσία να αποκτήσει έναν ικανό εξτρέμ.

Η περίπτωση που επιθυμεί διακαώς είναι αυτή του Σεμπαστιάν Παλάσιος, όμως ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται πρόθυμος να παραχωρήσει έναν από τους πιο πολύτιμους του παίκτες, την ώρα που και ο ίδιος ο παίκτης δεν μοιάζει να θέλει να φύγει. Κάπως έτσι, η ομάδα της Χιλής στρέφεται και σε άλλες εναλλακτικές, με την μία από αυτές να αποτελεί παλιό γνώριμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Δημοσιεύματα στη χώρα της Λατινικής Αμερικής υποστηρίζουν πως η Κόλο-Κόλο «γλυκοκοιτάζει» την περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ, ενώ ένα follow ήρθε να ενισχύσει ακόμα περαιτέρω τα σενάρια. Πιο αναλυτικά, η «Redgol» αναφέρει πως το γεγονός ότι ο Χοακίν Μπατίκα, ο μάνατζερ του εξτρέμ, ακολούθησε την ομάδα στο Instagram, μπορεί να σηματοδοτήσει τη μεταγραφή του 30χρονου.

Ο Κάμπελ αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού την σεζόν 2013-14, ενώ αρκετοί τον θυμούνται για το πολύ όμορφο γκολ που είχε πετύχει κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Φέτος ο Κοσταρικανός αγωνίζεται στο Μεξικό και συγκεκριμένα στην Λεόν, έχοντας 18 συμμετοχές με ένα γκολ και τρεις ασίστ.