Ο Κανός συγκίνησε στο πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, το οποίο αφιέρωσε στην εκλιπούσα μητέρα του (gallery)
i

Σέρχι Κανός / © tourette media

Ο Κανός συγκίνησε στο πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, το οποίο αφιέρωσε στην εκλιπούσα μητέρα του (gallery)

Sportal newsroom 22:42 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 20.08.2024

Ο Σέρχι Κανός πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Ολυμπιακού, το οποίο αφιέρωσε στην μητέρα του, που πριν από λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή. H αγκαλιά των συμπαικτών του σε μια πολύ συγκινητική εικόνα στο Φάληρο.

Παραμονή του ημιτελικού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Σέρχι Κανός βίωσε μια τραγική είδηση, καθώς έχασε την μητέρα του. Για τον λόγο αυτό ο Ισπανός ζήτησε άδεια να φύγει στην πατρίδα του, προκειμένου να παρευρεθεί στην κηδεία.

Ο 26χρονος όμως επέστρεψε στην Ελλάδα και στις προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης με την ομάδα του Αγρινίου, ο Κανός πέρασε αλλαγή στο ματς και δέκα λεπτά μετά σκόραρε. Συγκεκριμένα, ο Κανός μετά από ασίστ του Χάμες Ροντρίγκες, πέτυχε το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού και το πρώτο του με τα «ερυθρόλευκα». 

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, συγκινημένος αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του. Έβγαλε τη φανέλα του και αποκάλυψε ένα μήνυμα το οποίο έλεγε: «Σ' αγαπώ μαμά». Οι συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν, παρηγορώντας του, σε μια πολύ συγκινητική εικόνα στο Φάληρο. Ο διαιτητής του αγώνα, παρά την ιδιαιτερότητα της περίστασης, εφάρμοσε κατά γράμμα τον κανονισμό και παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον Κανός. Γεγονός που έφερε τον εκνευρισμό του κόσμου του και τις έντονες αποδοκιμασίες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πρόσωπο του Γκορτσίλα...