Ο Κάρμο δεν παίζει στην Πόρτο και ο Ολυμπιακός ελπίζει…

Ο Κάρμο δεν παίζει στην Πόρτο και ο Ολυμπιακός ελπίζει…

Διονύσης Βερβελές 14:02 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 17.08.2024

Νέα σενάρια για τον Ανγκολέζο στόπερ που είδε ματς πάλι από τον πάγκο!

Ο Νταβίντ Κάρμο, έκανε αρχικά μία επιλογή. Να παραμείνει στην Πόρτο και να διεκδικήσει εκεί τις ευκαιρίες του. Μόνο που τα πράγματα, με το «καλημέρα» της σεζόν δεν φαίνονται τόσο… ρόδινα για τον πρώην στόπερ των Πειραιωτών. Έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, στον τελικό του Σούπερ Καπ, με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αυτά, ήταν και τα μοναδικά του λεπτά συμμετοχής, σε τρία ματς που έχει δώσει η Πόρτο.

Στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος, η ομάδα του Κάρμο είχε δύο νίκες. Με 2-0 και 3-0. Και στα δύο, ο Κάρμο ήταν στον πάγκο, παρακολουθώντας την προσπάθεια των συμπαικτών του. Χωρίς να δεχθούν γκολ μάλιστα, «καθάρισαν» και πλέον, υπάρχουν νέα σενάρια για το μέλλον του. Δείχνει να… οπισθοχωρεί, την ώρα που ο Οτάβιο έχει πάρει φανέλα βασικού ως αριστερός στόπερ και φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα τη χάσει.

Από την πλευρά Κάρμο για την ώρα, δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο. Ο Ολυμπιακός, όπως έχουμε επισημάνει, θα πάρει στόπερ. Το κεφάλαιο αυτό, φαινόταν να έχει κλείσει πριν λίγο καιρό, αλλά όσο ο Κάρμο δεν παίζει εκεί, ο Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να ελπίζει. Μπορεί αυτό να ‘χει να κάνει με ότι αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο τουλάχιστον, δεν υπάρχει άλλο όνομα; Μπορεί…

Γιατί η αλήθεια είναι πως ο Κάρμο, στους μήνες που βρέθηκε στον Ολυμπιακό, έκανε τη διαφορά. «Έδεσε» εξαιρετικά με τον Ρέτσο, ήταν ένα καλό δίδυμο και αποτέλεσμα, ήταν η κατάκτηση του Conference League. Tο σίγουρο είναι ένα τις επόμενες ημέρες. Θα υπάρξουν… καραμπόλες με τους στόπερ. Και γιατί μπορεί να έρθουν προτάσεις για αμυντικούς του Ολυμπιακού. Τώρα, αν ο Κάρμο αλλάξει ρότα, ο Ολυμπιακός θα την κάνει την κίνησή του, κυρίως γιατί είναι κι ένας ποδοσφαιριστής που δεν θα χρειαστεί στιγμή για να προσαρμοστεί. Μπαίνει και παίζει. Όπως και ο Ποντένσε…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!