Ο Καστίγιο «έκραξε» τον Φερνάντο Σάντος και άφησε αιχμές για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς
i

Καστίγιο/©Intime

Ο Καστίγιο «έκραξε» τον Φερνάντο Σάντος και άφησε αιχμές για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς

Ανδρέας Σερεβέτας • 12:55 - 11.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 20.08.2024

Ο Μεξικανός πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού εξαπέλυσε επίθεση μέσω του instagram στους δύο προπονητές.

Ο Νέρι Καστίγιο συνηθίζει να προκαλεί αίσθηση όταν αποφασίζει να τοποθετηθεί για διάφορα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο. Τις περισσότερες φορές τα σχόλια του είναι καυστικά, προκαλώντας έντονη κριτική. Πριν από λίγες ώρες χαρακτήρισε ως τιμωρία τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο από τη στιγμή που ο Φερνάντο Σάντος άφησε ξανά στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Ο Καστίγιο πόσταρε αρχικά τα εξής: «Μπράβο Φερνάντο Σάντος Μπάγιεβιτς, άφησες εκτός τον Ρονάλντο χαχαχα. Γρήγορα, γρήγορα τον τιμώρησε το ποδόσφαιρο. Τέτοιους παίκτες, Ρονάλντο, Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ τους βάζεις βασικούς και με θλάση».

Αναφέρθηκε ξεκάθαρα και στον πρώην προπονητή του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έκανε το ίδιο στην περίπτωση του CR7. Στη συνέχεια ανέβασε και δεύτερο ποστ στο οποίο έγραψε: «Κλασικός προπονητής άσχετος, σε κάνει μάγκα ο Ρονάλντο τόσο καιρό και τον αφήνεις στον πάγκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο χαχαχα. Και την ώρα που βλέπεις ότι θα μείνεις εκτός τι του λες; Μπες μέσα και σώσε με; Χαχαχα. Και υπάρχει κόσμος που λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι καλοί προπονητές».