Ο Κέιλορ Νάβας είπε το «ναι» στη Νότιγχαμ του Μαρινάκη!
i

©Sportal

LIVE TRANSFER CENTER Ο Κέιλορ Νάβας είπε το «ναι» στη Νότιγχαμ του Μαρινάκη!

Sportal newsroom 10:15 - 26.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 20.08.2024

Το «μεταγραφικό παζάρι» του Ιανουαρίου συνεχίζεται και το Sportal σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις κινήσεις των ομάδων της Super League, αλλά και των υπολοίπων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

27/01, 12:56' Ο Κέιλορ Νάβας είπε το «ναι» στη Νότιγχαμ του Μαρινάκη!

Ο Κέιλορ Νάβας της Παρί Σεν Ζερμέν, συμφώνησε με την Νότιγχαμ Φόρεστ ώστε να φορέσει την φανέλα της.

15:36 Ανανεώνει ως το 2024 με Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα

Προφορική συμφωνία υπάρχει ανάμεσα σε Τσέλσι και Τιάγκο Σίλβα για παραμονή του Βραζιλιάνου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ως το 2024.

13:45 Νέα πρόταση της Τσέλσι στη Λυών για τον Γκουστό

Η Τσέλσι είδε τη πρώτη πρότασής της να απορρίπτεται από τη Λυών και είναι έτοιμη να κάνει ακόμα μία στη γαλλική ομάδα.

11:23 Και η Τσέλσι στο κόλπο για Ματέους Νούνιες

Μετά τη Λίβερπουλ και η Τσέλσι θέλει να αποκτήσει τον Πορτογάλο μέσο της Γουλβς, Ματέους Νούνιες.

11:21 24 ώρες διορία ζήτησε η Μίλαν για τον Τζανιόλο

Η Μίλαν με τη Ρόμα έχουν έρθει σε επαφές για την μεταγραφή του Νικολό Τζανιόλο στην ομάδα του Μιλάνου, η οποία ζήτησε 24 ώρες για να αποφασίσει για τον Ιταλό μέσο. Στο κόλπο για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού και η Μπόρνμουθ, που σύμφωνα με τον Φαμπρίσιο Ρομάνο προσφέρει 30 εκατομμύρια ευρώ στη Ρόμα.

10:07: Στον Παναθηναϊκό ο Μαντσίνι 

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών και θα ανήκει στο τριφύλλι μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Τι έχει γίνει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου μέχρι σήμερα

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει τον Λάζλο Κλαϊνχάισλερ, τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο ΠΑΟΚ πήρε τον Τάισον, αλλά και τον Κανίς. Επέστρεψε στον Άρη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Βουτ Βέγκχορστ, η Τσέλσι έχει αποκτήσει πέντε ποδοσφαιριστές, τον Μιχάϊλο Μούντρικ, τον Αντρέι Σάντος, τον Ντάτρο Φοφανά, τον Μπενουά Μπαντιασίλ και τον Ζοάο Φέλιξ και η Λίβερπουλ τον Κόντι Χάκπο, ενώ η Νότινγχαμ Φόρεστ απέκτησε τον Ντανίλο και τον Κρις Γουντ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε δικό της τον Μέμφις Ντεπάι. Η Άρσεναλ απέκτησε τον Λεάντρο Τροσάρ και τον Γιακούμπ Κίβιορ. Επίσης ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Γκενκ. Η Τουλούζ απέκτησε τον Σουάσο που ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Ραμόν. O Διούδης περνάει από ιατρικά και ανακοινώνεται από τη Ζαγκλέμπιε. Ανακοινώθηκε από τη Μιέντζ Λέγκνιτσα ο Καπίνο

Ο Άνχελ Γκερέρο έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και ανακοινώθηκε από την Ανόρθωση. O Κάιλ Λάριν, ο οποίος είχε απασχολήσει τα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ανακοινώθηκε τελικά από την ισπανική Βαγιαδολίδ. Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ. Παίκτης της Τότεναμ είναι πλέον ο Αρνό Νταντζούμα. Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού οπισθοφύλακα, Νίκολα Στάγιτς. Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Πολωνίας. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού, αποτελεί ο Δημήτρης Σπανός. Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποτελεί παρελθόν κι επίσημα από την τεχνική ηγεσία της Έβερτον. Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι έγινε και επίσημα ο Μάξιμο Περόνε. Ο Ρόναλντ Κούμαν επέστρεψε στο πάγκο της εθνικής Ολλανδία μετά από δυόμισι χρόνια, αντικαθιστώντας τον Λουίς Φαν Χαλ. Στην Νάπολι θα αγωνίζεται ως το καλοκαίρι ο γκολκίπερ Πιερλουΐτζι Γκολίνι, δανεικός από την Αταλάντα. Την απόκτηση του 22χρονου Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού, Χερόνιμο Μπoρταγκαράι, ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.