Ο Κλοπ ζήτησε από τους οπαδούς της Λίβερπουλ να σταματήσουν να τραγουδάνε το όνομά του (vid)

Ο Κλοπ ζήτησε από τους οπαδούς της Λίβερπουλ να σταματήσουν να τραγουδάνε το όνομά του (vid)

Κώστας Τόπας 15:40 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 14.08.2024

Ο Κλοπ ζήτησε από τους οπαδούς της Λίβερπουλ να σταματήσουν να τραγουδάνε το όνομά του, μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την Τότεναμ.

Η Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα αλλά στο τέλος χαμογέλασε απέναντι στην Τότεναμ, της οποίας επικράτησε με 4-3, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και απέκτησε προβάδισμα δύο βαθμών από τα «σπιρούνια», τα οποία βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Όπως ήταν λογικό, η ατμόσφαιρα στο «Άνφιλντ» ήταν ηλεκτρισμένη, με τους οπαδούς των «Reds» να αποθεώνουν τους παίκτες και τον Γιούργκεν Κλοπ, όσο το σκορ ήταν στο 3-0. Ωστόσο, ο Γερμανός προπονητής ζήτησε από τους φιλάθλους να μην τραγουδήσουν το όνομά του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Στο 3-0, δεν ήταν το αποτέλεσμα για μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα. Σχεδόν όλοι το παρεξήγησαν, όλοι. Μην τραγουδάτε για εμένα. Αν θέλετε να το τραγουδήσετε, τραγουδήστε το μετά το παιχνίδι στο μπαρ, όπου κι αν είναι. Γιατί έτσι ήταν σαν να τελείωσε το παιχνίδι. Σας αγαπώ όλους, αλλά να το κάνετε μετά το ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιούργκεν Κλοπ είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί για τα σχόλια που έκανε για τον διαιτητή Πολ Τίρνεϊ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η FA εξετάζει τα σχόλια του Γερμανού και αναμένεται να ακολουθήσει μήνυση. Οποιοδήποτε σχόλιο που «υπονοεί προκατάληψη ή/και επιτίθεται στην ακεραιότητα του διαιτητή» αποτελεί παραβίαση του κανόνα Ε3 της διοργανώτριας αρχής.