Ο Κομπανί επαινεί την Μπαρτσελόνα για τον Γιαμάλ: «Μπορεί να αντικαταστήσει τον Μέσι»
i

©imago

Ο Κομπανί επαινεί την Μπαρτσελόνα για τον Γιαμάλ: «Μπορεί να αντικαταστήσει τον Μέσι»

Νεφέλη Μπισμπίκη 21:27 - 23.10.2024

Η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τετάρτης για το Champions League, με τον προπονητή της, Βενσάν Κοκμπανί να δηλώνει τον θαυμασμό του προς τον Λαμίν Γιαμάλ, χαρακτιρίζοντάς τον, ως παιδί θαύμα, αλλά και κληρονόμο του Μέσι.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της Τετάρτης, είναι αυτό μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου, για τη League Phase του Champions League. Eνόψει του αγώνα, ο προπονητής των Βαυαρών, Βενσάν Κομπανί, δεν δίστασε να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στους αντιπάλους του, για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες, αλλά δήλωσε πως ο Λαμίν Γιαμάλ, είναι σε καλό δρόμο και βαδίζει στα χνάρια του Λιονέλ Μέσι.

«Για τη γενιά μου, ο Μέσι ήταν μια από τις βασικές μορφές της εποχής μας. Το να έχετε ήδη έναν παίκτη που μπορεί να τον αντικαταστήσει λίγο μετά την αποχώρησή του, είναι πολύ μοναδικό. Τα εύσημα στη La Masia που εμπιστεύτηκε πάντα αυτούς τους παίκτες και τους έδινε την ευκαιρία».

O Φλικ χρωστάει μία νίκη στη Μπαρτσελόνα απέναντι στην Μπάγερν
CHAMPIONS LEAGUE

14:21 - 22.10.2024

O Φλικ χρωστάει μία νίκη στη Μπαρτσελόνα απέναντι στην Μπάγερν

Έχουν να αναμετρηθούν σχεδόν δύο χρόνια. Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου θα τεθούν αντιμέτωπες για το Champions League την Τετάρτη (23/10), σε ένα ματς που ο Χάνσι Φλικ θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, με την οποία κάποτε είχε ισοπεδώσει τους «μπλαουγκράνα».

«Το ερώτημα για εμάς δεν είναι να σταματήσουμε τον Γιαμάλ, αλλά να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, που σημαίνει να σταματήσουμε όλους τους παίκτες, όχι έναν». 

«Η εστίαση είναι στην ομάδα, όχι σε έναν παίκτη, αλλά είναι ένας εξαιρετικός παίκτης», ανέφερε ο Κομπανί.

Ο 17χρονος Γιαμάλ, κατέκτησε το καλοκαίρι το Euro με την Εθνική Ισπανίας, ενώ έχει 47 συμμετοχές στη La Liga από τότε που μπήκε στην πρώτη ομάδα την περασμένη σεζόν, και έχει σκοράρει ήδη εννέα γκολ.