Ο Κουρμπέλης συγκλόνισε στο Sportal: «Όλα τα παιδιά μπήκαμε με έναν στόχο, να κάνουμε περήφανο τον Τζορτζ» (vid)

Ο Κουρμπέλης στο Sportal

i

© PrtScr

Ο Κουρμπέλης συγκλόνισε στο Sportal: «Όλα τα παιδιά μπήκαμε με έναν στόχο, να κάνουμε περήφανο τον Τζορτζ» (vid)

Βασίλης Μοιρώτσος 00:57 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:58 - 11.10.2024

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης συγκλόνισε με τα λεγόμενά του στην κάμερα του Sportal για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, μετά το Αγγλία - Ελλάδα.

Η Εθνική μας ομάδα πήρε μία νίκη-ΕΠΟΣ μέσα στο «Γουέμπλεϊ», μία νίκη ιστορική και αφιερωμένη στον Τζορτζ Μπάλντοκ, που έφυγε πριν μερικές ώρες από τη ζωή.

Τα παλικάρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησαν της Αγγλίας (1-2), με τον συγκινητικό Βαγγέλη Παυλίδη να χαρίζει το τρίποντο στην επίσημη αγαπημένη. Ο Μπέλιγχαμ βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης στο 87ο λεπτό, όμως οι γαλανόλευκοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και με... buzzer beater πήραν εκ νέου το προβάδισμα, με αποτέλεσμα πλέον να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία του ομίλου.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στην κάμερα του Sportal και δεν μπορούσε να μην σταθεί στον χαμό του φίλου του, συγκλονίζοντας με τα λεγόμενά του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κουρμπέλης στο Sportal:

«Όσο μεγάλο κι αν είναι το αποτέλεσμα, το ματς από την αρχή πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Δεν χωράνε πολλά λόγια. Τα είπανε όλα και τα παιδιά, είμαστε σοκαρισμένοι, θα θυμόμαστε τον Τζορτζ για πάντα. Ήταν ένας μαχητής που έδινε και τη ψυχή του για την ομάδα. Ήταν νέος και μας έδειξε τον δρόμο, παρότι δεν ήταν 100% από την Ελλάδα. Θα τον θυμόμαστε. Είναι δύσκολες ώρες για όλη την Ελλάδα.

Ο καθένας μας ξεχωριστά δούλεψε με τον εαυτό του για το ματς, από τη στιγμή που ακούσαμε πως δεν είναι υπαρκτό το σενάριο της αναβολής. Σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνουμε δύναμη από τον άνθρωπο αυτόν. Όλα τα παιδιά μπήκαμε με έναν στόχο, να τον κάνουμε περήφανο».