Ο Κουρτουά παντρεύτηκε την πρώην του Ντε Μπρόινε και το ζευγάρι έκανε σούπερ δώρο στους καλεσμένους!
i

©SS Instagram

Ο Κουρτουά παντρεύτηκε την πρώην του Ντε Μπρόινε και το ζευγάρι έκανε σούπερ δώρο στους καλεσμένους!

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:53 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 14.08.2024

Ο Τιμπό Κουρτουά και η Μισέλ Γκέρζιγκ διασκέδασαν τους καλεσμένους με τα λευκά αθλητικά παπούτσια που έγραφαν πάνω τα ονόματα τους και την ημερομηνία του γάμου τους.

Ο Τιμπό Κουρτουά και η Μισέλ Γκέρζιγκ παντρεύτηκαν στις 26 Ιουνίου στη γαλλική πόλη των Καννών. Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και το Ισραηλινό μοντέλο απόλαυσαν λίγες μέρες περιτριγυρισμένοι από περίπου τριακόσιους καλεσμένους από κάθε είδους κλάδο: συναδέλφους ποδοσφαιριστές, αθλητές, επαγγελματίες της μόδας και influencers, μεταξύ άλλων. 

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης που παρακολούθησαν μια από τις πιο ιδιαίτερες μέρες της ζωής τους, η Γκέρζιγκ και ο Κουρτουά κέρασαν τους καλεσμένους τους με ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο. Το ζευγάρι του προπονητή τερματοφυλάκων της Ρεάλ Μαδρίτης, Λουίς Λιλόπης, Αράντζα Οτέρο, έχει δώσει κάποια στοιχεία στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες. 

Ένα από αυτά αποκαλύπτει το μυστήριο. Το γαμήλιο δώρο, ή τουλάχιστον ένα από αυτά, ήταν λευκά αθλητικά παπούτσια με χαραγμένα τα ονόματα του ζευγαριού στην πλάτη, καθώς και την ημερομηνία του γάμου. Μια εντελώς εξατομικευμένη λεπτομέρεια για κάθε παρευρισκόμενο, καθώς ο Βέλγος τερματοφύλακας και η σύζυγός του φρόντισαν να αποκτήσουν το σωστό μέγεθος παπουτσιού για κάθε έναν από αυτούς. 

Στην ίδια γραμμή, οι καλεσμένοι έλαβαν ένα ποτήρι σαμπάνια από ένα εξατομικευμένο μπουκάλι Möet & Chandon κατά την άφιξή τους στο συγκρότημα με τα ονόματα των νεόνυμφων και την ημερομηνία του γάμου. Αρκετά επίδειξη που μέτρησαν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια ο Κουρτουά και ο Γκέρζιγκ.

Που έγινε ο γάμος 

Το μέρος που επέλεξε το ζευγάρι για να πει το «ναι» ήταν το κάστρο του De La Croix Des Gardes, στις Κάννες. Λίγα καλύτερα μέρη όπως αυτό το πολυτελές κτήμα που βρίσκεται στη Γαλλική Ριβιέρα. 

Μετά από ένα προηγούμενο πάρτι που προέβλεπε τη μεγάλη μέρα, ο γάμος γιορτάστηκε στις 26 Ιουνίου σε μια τελετή που συνδύαζε την καθολική παράδοση του γαμπρού με την εβραϊκή παράδοση της νύφης. Ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσε να λείπει η παράδοση να σπάει ένα γυάλινο κύπελλο τοποθετημένο στο έδαφος με τα πόδια.