Ο Κριστιάνο αποκάλυψε τη σημασία του πανηγυρισμού «Siuuu»

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Ο Κριστιάνο αποκάλυψε τη σημασία του πανηγυρισμού «Siuuu»

Δημήτρης Χούπης 21:57 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 14.08.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξή του στο Livescore αποκάλυψε τη σημασία του πανηγυρισμού του «Siu», λέγοντας πως ήταν κάτι που βγήκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και σημαίνει «ναι».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός από τις εξαιρετικές επιδόσεις του ως ποδοσφαιριστής έχει μείνει και για τον πανηγυρισμό του. Προφανώς για τον «Siuuu». Αυτόν τον πανηγυρισμό ο Πορτογάλος δεν τον έκανε πάντα, αλλά μετά από μία «χρυσή μπάλα» που είχε κερδίσει. 

Από τότε ο CR7 σχεδόν σε κάθε γκολ που έβαζε, φώναζε αυτό, ενώ από ένα σημείο και έπειτα «κόλλησε» και τον κόσμο, ο οποίος κάθε φορά που το έκανε φώναζε και αυτός. Είναι γενικά ένας πανηγυρισμός που όχι μόνο ποδοσφαιριστές, αλλά και αθλητές από διάφορα σπορ τον έκαναν. Χάρη στον Πορτογάλο. 

Η Χεορχίνα απάντησε στις φήμες για τον χωρισμό της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
REST OF THE WORLD

12:29 - 09.06.2023

Η Χεορχίνα απάντησε στις φήμες για τον χωρισμό της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, απάντησε στις φήμες για τον χωρισμό της με τον Πορτογάλο σταρ, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να παντρευτεί με τον CR7.

Παρόλα αυτά κανείς δεν ήξερε γιατί το έκανε αυτό και τι σήμαινε αυτό. Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης λοιπόν αποφάσισε να αποκαλύψει τη σημασία του πανηγυρισμού του. 

Σε συνέντευξή του στο Livescore ο Πορτογάλος δήλωσε πως σημαίνει «ναι», απλά το λέει με αρκετή έμφαση. «Σημαίνει ναι, απλά με αρκετή δύναμη και έμφαση», ήταν τα λόγια του. 

Ο Πορτογάλος λοιπόν το έκανε για πρώτη φορά σε μία εκδήλωση για την απονομή της «χρυσής μπάλας», προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα από το κοινό εκεί. «Η φωνή; Οι παίκτες ξέρουν ότι πάντα το κάνω όταν σκοράρω ή όταν κερδίζουμε», είπε στην ισπανική τηλεόραση. «Είναι η φωνή μας από τη Ρεάλ Μαδρίτης».