«Ο Λαμέλα δέχθηκε κλήση από τον Αλμέιδα για την ΑΕΚ»

Έρικ Λαμέλα

i

© xAntonioxPozox/xPRESSINPHOTOx (ΙΜΑGO)

«Ο Λαμέλα δέχθηκε κλήση από τον Αλμέιδα για την ΑΕΚ»

Κώστας Τσίλης 23:27 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:29 - 17.06.2024

Σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο, ο τεχνικός της Ένωσης έκανε κρούση στον πρώην μεσοεπιθετικό της Σεβίλλης και της Τότεναμ

Είναι γεγονός πως η ΑΕΚ και ψάχνει ενίσχυση για την μεσοεπιθετική της γραμμή, αλλά και κινήσεις που εκτός από αγωνιστική σημασία μπορούν να προκαλέσουν και αίσθηση. Το όνομα του Έρικ Λαμέλα εδώ και αρκετές πλανάται στην κιτρινόμαυρη μεταγραφική φημολογία. Μόνο που τώρα υπάρχει και σχετικό δημοσίευμα από την Αργεντινή.

Ο επιθετικός που θέλει ο Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:18 - 17.06.2024

Ο επιθετικός που θέλει ο Αλμέιδα

Η πώληση του Πόνσε έγινε με την σύμφωνη γνώμη του Αργεντινού τεχνικού της ΑΕΚ, που έχει στο μυαλό του συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για τον φορ που ψάχνει στην μεταγραφική αγορά

Σύμφωνα με "τιτίβισμα" του ρεπόρτερ Αριελ Λουνγκ, "ο Λαμέλα έχει δεχθεί κλήση από τον Αλμέιδα για την ΑΕΚ". Με τον δημοσιογράφο πάντως να προσθέτει πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να βιαστεί να πάρει απόφαση για το μέλλον του, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο. Ενώ έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον η Μπεσικτάς και η Γαλατασαράι.

Ο Λαμέλα έχει μείνει ελεύθερος από την Σεβίλλη και η θέση του είναι κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις στην γραμμή κρούσης. Ο Αλμέιδα ξέρει πολύ καλά τον 32χρονο Αργεντινό καθώς ήταν μαζί στην Ρίβερ Πλέιτ. Και μάλιστα φέρονται να έχουν κρατήσει και εξαιρετικές σχέσεις. Βεβαίως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, με πολύ υψηλό κασέ.