Ο Λαμέλα είναι και με τη «βούλα» παίκτης της ΑΕΚ για τρία χρόνια!

Ο Λαμέλα είναι και με τη «βούλα» παίκτης της ΑΕΚ για τρία χρόνια!

Κώστας Τσίλης 15:00 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 21.07.2024

Πέρασε όλες τις εξετάσεις ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, υπέγραψε το συμβόλαιο του μέχρι και το 2027 και ανακοινώθηκε επισήμως από την Ένωση.

Μέχρι και το Σάββατο, ο Έρικ Λαμέλα ήταν ένας ποδοσφαιριστής που είχε συμφωνήσει στην πρόταση που του είχε καταθέσει η ΑΕΚ, είχε αποθεωθεί στο αεροδρόμιο από περίπου δυο χιλιάδες οπαδούς της, είχε περάσει από ιατρικά και εργομετρικά, αλλά δεν ήταν επισήμως παίκτης της Ένωσης. Όμως πλέον, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανήκει και επισήμως στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Με συμβόλαιο τριετές.

Η ΑΕΚ παίρνει τον Λαμέλα (όχι μόνο) επειδή τον ξέρει πολύ καλά ο Αλμέιδα
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

23:20 - 20.07.2024

Η ΑΕΚ παίρνει τον Λαμέλα (όχι μόνο) επειδή τον ξέρει πολύ καλά ο Αλμέιδα

Μια τεράστια μεταγραφική κίνηση που είναι και έργο του Ματίας, είναι και ηχηρό μήνυμα, είναι και αγωνιστική ουσία αλλά και τροχιοδείκτης για τη νέα εποχή της ΑΕΚ - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ο Λαμέλα ολοκλήρωσε από χθες όλα τα τελευταία διαδικαστικά. Σήμερα διευθέτησε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, έκανε και την πρώτη του βόλτα εντός και εκτός του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για τις απαραίτητες φωτογραφίες. Κατόπιν υπέγραψε το συμβόλαιο μέχρι και το 2027 και ανακοινώθηκε επισήμως από την Ένωση. Είναι και με την βούλα παίκτης της ΑΕΚ.

Με δεδομένο πως ολοκληρώθηκε σήμερα η τυπική διαδικασία για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Λαμέλα στην Ένωση, μπορεί πλέον να πιάσει δουλειά με την ομάδα. Αυτό σημαίνει πως θα δώσει κανονικά το παρών αύριο Δευτέρα στα Σπάτα και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ. Καθότι σήμερα η προπόνηση ήταν πρωί.

Και φυσικά ο Αργεντινός θα πατήσει «γκάζι» για να μπορέσει να φτάσει στο 100% της ετοιμότητάς του, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.