Ο Λαμέλα λογίζεται στην ΑΕΚ ως «κερασάκι» στην μεταγραφική «τούρτα» και υπάρχουν άλλες προτεραιότητες

Έρικ Λαμέλα

i

© xAntonioxPozox/xPRESSINPHOTOx (ΙΜΑGO)

Ο Λαμέλα λογίζεται στην ΑΕΚ ως «κερασάκι» στην μεταγραφική «τούρτα» και υπάρχουν άλλες προτεραιότητες

Κώστας Τσίλης 12:20 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 10.07.2024

Μπορεί να υπάρχουν και... ίχνη καπνού γύρω απ' όσα υποστηρίζουν οι Αργεντινοί για την υπόθεση της Ένωσης και του Λαμέλα, όμως δεν φαίνεται η υπόθεση να είναι τόσο... φουντωμένη

Η αλήθεια είναι πως η εμπλοκή της ΑΕΚ με την περίπτωση του Έρικ Λαμέλα, δεν είναι απλώς ένα ακόμα μεταγραφικό σενάριο, από τα πολλά που έχουν ήδη κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι. Ειδικά από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως έχει βάση. Εξ ου και έχει... απογειωθεί ο ενθουσιασμός του κόσμου, λόγω του ονόματος του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλήτη.

Από την άλλη μεριά όμως, φαίνεται πως μάλλον η υπόθεση έχει "φουντώσει" πολύ παραπάνω, απ' αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Είναι γεγονός πως η ΑΕΚ θέλει να κάνει ένα θεαματικό μεταγραφικό κτύπημα φέτος το καλοκαίρι. Μοιάζει επίσης να είναι γεγονός, πως η περίπτωση του Λαμέλα, πληροί αυτές τις προϋποθέσεις. Ειδικά από την στιγμή που την ξέρει πολύ και ο Ματίας Αλμέιδα.

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Οι Γαλικιανοί που θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι που θέλουν Ζιντάν αντί Ντεσάν!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 09.07.2024

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Οι Γαλικιανοί που θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι που θέλουν Ζιντάν αντί Ντεσάν!

Όλοι Euro για τον ημιτελικό της Τρίτης στο Euro 2024 ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από την Allianz Arena του Μονάχου και τη Fan Zone στο Ντίσελντορφ. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Όμως αφενός είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, στην οποία έτσι κι αλλιώς η ΑΕΚ δεν μπορεί να βάλει... τελεσίγραφα για απάντηση όπως έγραψαν οι Αργεντινοί. Αφετέρου μοιάζει να λογίζεται ως το "κερασάκι" στην φετινή μεταγραφική "τούρτα". Μια προσπάθεια δηλαδή που γίνεται και θα παραμείνει "ζωντανή" για όσο διάστημα μπορεί η ΑΕΚ ακόμα να την συζητά και να την "παλεύει".

Μετά τους Περέιρα, Κοϊτά και Στρακόσια, η ΑΕΚ φορτσάρει για φορ και αριστερό μπακ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:04 - 08.07.2024

Μετά τους Περέιρα, Κοϊτά και Στρακόσια, η ΑΕΚ φορτσάρει για φορ και αριστερό μπακ

Η Ένωση ολοκληρώνει τα διαδικαστικά και τελειώνει με τον Αργεντινό μέσο, τον Μαυριτανό μεσοεπιθετικό και τον Αλβανό τερματοφύλακα και προχωρά για να κλείσει τις δυο επόμενες μεταγραφικές της προτεραιότητες

Δεν είναι όμως μέσα στις άμεσες μεταγραφικές προτεραιότητες. Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το Sportal.gr, η ΑΕΚ μετά τους Στρακόσια (που ανακοινώθηκε), Περέιρα (που φτάνει απόψε το βράδυ στην Αθήνα) και Κοϊτά (που φτάνει Αθήνα τις επόμενες μέρες), θα φορτσάρει για να αποκτήσει σέντερ φορ και αριστερό μπακ. Αυτές ήταν και παραμένουν οι δυο βασικές και άμεσες μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ. Και στην προσπάθεια να τις κλείσει, παραμένει απολύτως προσηλωμένη.