Ο Λαμέλα με τον Περέιρα, δεν υπήρξαν απλώς συμπαίκτες στην Ρίβερ Πλέιτ

Ο Λαμέλα με τον Περέιρα, δεν υπήρξαν απλώς συμπαίκτες στην Ρίβερ Πλέιτ

Κώστας Τσίλης 18:32 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 22.07.2024

Αντάμωσαν ξανά στην ΑΕΚ οι δυο Αργεντινοί, οι οποίοι όχι απλώς είχαν συνυπάρξει και στο παρελθόν στα ίδια αποδυτήρια, αλλά έχουν και μια πολύ ιδιαίτερη σχέση

Για την σχέση του Έρικ Λαμέλα με τον Τούκου Περέιρα, ένας κοινός παρονομαστής είναι ο Ματίας Αλμέιδα. Αμφότεροι είχαν εδώ και πολλά χρόνια εξαιρετική σχέση με τον Αργεντινό τεχνικό. Αμφότεροι δέχθηκαν περίπου το ίδιο διάστημα το τηλέφωνο από τον Αλμέιδα, για την προοπτική να φορέσουν την φανέλα της ΑΕΚ. Ωστόσο αυτό που ενώνει τον Λαμέλα με τον Περέιρα, δεν είναι ούτε ο Αργεντινός τεχνικός, ούτε καν η συνύπαρξη τους πριν πολλά χρόνια στα αποδυτήρια της Ρίβερ Πλέιτ.

Οι δυο Αργεντινοί από τότε που ήταν συμπαίκτες στους Μιγιονάριος, έχουν αναπτύξει μια πολύ δυνατή φιλία. Που την τροφοδοτούσαν μάλιστα και οι κοινές τους παρουσίες στην εθνική ομάδα της Αργεντινής. Μάλιστα τις πιο πολλές εξ αυτών, ο Λαμέλα και ο Περέιρα ήταν και στο ίδιο δωμάτιο στο ξενοδοχείο της αποστολής.

Φυσικά ήταν δεδομένο πως ο Λαμέλα με τον Περέιρα ήταν σε ανοιχτή γραμμή πριν καν υπογράψουν στην ΑΕΚ. Και πολύ περισσότερο όταν ο "Τούκου" προηγήθηκε και μπήκε πρώτος μέσα στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια. Πλέον οι δυο τους έσμιξαν ξανά στην ΑΕΚ. Και θα είναι ξανά συμπαίκτες σε σύλλογο, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα ήδη από την πρώτη προπόνηση του Λαμέλα στα Σπάτα, έγινε, όπως ήταν λογικό, "αυτοκόλλητος" με τον Περέιρα.