Ο Λαμέλα «οργιάζει» στις προπονήσεις της ΑΕΚ

Λαμέλα

i

Έρικ Λαμέλα/intime

Ο Λαμέλα «οργιάζει» στις προπονήσεις της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 22:10 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 04.08.2024

Σε εξαιρετική κατάσταση o Αργεντινός επιθετικός και δείχνει έτοιμος να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής, ακόμα και από το ματς της Τρίτης στην Αρμενία

Οριακά ο Έρικ Λαμέλα έχει προλάβει να συμπληρώσει δυο εβδομάδες παρουσίας στην ΑΕΚ. Υπολογίζοντας μάλιστα την ίωση που τον ταλαιπώρησε για τρεις μέρες και την απουσία της αποστολής στην Ανδόρρα για το ματς με την Εσκάλδες, οι προπονήσεις που έχει κάνει ο Αργεντινός επιθετικός είναι πολύ λιγότερες. Όμως από την πρώτη μέρα που μπήκε στο γήπεδο των Σπάτων, ο Λαμέλα έχει δείξει σε εξαιρετική κατάσταση.

Η ΑΕΚ είναι πλέον ξεκάθαρη και όλα εξαρτώνται από τον Πινέδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:36 - 04.08.2024

Η ΑΕΚ είναι πλέον ξεκάθαρη και όλα εξαρτώνται από τον Πινέδα

Από την στιγμή που η Ένωση και μέσα από το εξώδικο προς τον Βιγιαρεάλ ξεκαθάρισε την στάση της, το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση με τον Πινέδα είναι πλέον στα χέρια και την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή

Είναι χαρακτηριστικό, πως παρότι δεν είχε κάνει καθόλου καλοκαιρινή προετοιμασία με ομάδα, ο Αργεντινός από την πρώτη προπόνηση στα Σπάτα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Το πιο χαρακτηριστικό όμως είναι, πως στις τελευταίες προπονήσεις δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Η αγωνιστική του εικόνα είναι εξαιρετική.

Τόσο πολύ, που ο Λαμέλα διεκδικεί χρόνο συμμετοχής ακόμα και στο πρώτο ματς με τη Νόα την προσεχή Τρίτη με την Εσκάλδες. Δεν είναι μόνο πως ο Αργεντινός επιθετικός βγάζει τεράστια διάθεση και επιθυμία να μπει και να παίξει. Είναι και η αγωνιστική του εικόνα στις προπονήσεις, που αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να κάνει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα, την προσεχή Τρίτη. Έστω και ως αλλαγή.

Η εικόνα του Λαμέλα στις ασκήσεις και στα "διπλά", είναι για να διεκδικήσει ακόμα και θέση βασικού. Απλώς ακόμα μετρά λίγες προπονήσεις με την ομάδα. Και το πιθανότερο είναι πως ο Αλμέιδα θα θελήσει να αφήσει στον Αργεντινό επιθετικό λίγο περισσότερο χρόνο δουλειάς με την ομάδα, μέχρι να του δώσει θέση στο βασικό σχήμα. Πάντως ο ρόλος που φαίνεται μέσα από τις προπονήσεις πως σκοπεύει ο Αργεντινός τεχνικός να δώσει στον Λαμέλα, είναι τον ελεύθερο πίσω από τον φορ.