Ο Λαμέλα πρόλαβε το 9 και ο Μαρσιάλ πήγε στο... 26

Μαρσιάλ

i

Αντονί Μαρσιάλ/©intime

Ο Λαμέλα πρόλαβε το 9 και ο Μαρσιάλ πήγε στο... 26

Κώστας Τσίλης 20:06 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 19.09.2024

Το αγαπημένο νούμερο φανέλας του Γάλλου σταρ ήταν κατειλημμένο από τον Αργεντινό και έτσι έψαξε για την πιο... κοντινή εναλλακτική λύση

Ένα... δύσκολο κομμάτι που είχαν να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ σ' αυτές τις πρώτες ώρες του Αντονί Μαρσιάλ στην ομάδα, ήταν το νούμερο της φανέλας. Ο Γάλλος σταρ είχε αγαπημένο αριθμό το "9". Το είχε επιλέξει στην Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, το φορούσε και πριν πάει στην Πρέμιερ Λιγκ, όταν έπαιζε στην Μονακό. Γενικώς δεν το αποχωριζόταν, κάτι που θα υποχρεωθεί να κάνει στην ΑΕΚ.

Δεδομένα το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις πήγε η κουβέντα στην επιλογή του αριθμού στην φανέλα, ήταν να ζητήσει το συγκεκριμένο νούμερο. Μόνο που είναι κατειλημμένο στην ΑΕΚ, από μια επίσης σπουδαία μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού. Ο Έρικ Λαμέλα ήταν αυτός που είχε επιλέξει από τον Ιούλη το "9". Και ως εκ τούτου, δεν είναι διαθέσιμο και φυσικά ο Μαρσιάλ θα σεβόταν οποιονδήποτε συμπαίκτη του το είχε προλάβει.

Όμως ο Γάλλος σταρ, έπρεπε να πάρει φανέλα και αποφάσισε να κάνει μια εντελώς διαφορετική επιλογή. Ούτε καν στο 22 πήγε, το οποίο είχε πάρει στο σύντομο πέρασμα από την Σεβίλλη. Αποφάσισε να επιλέξει την φανέλα με το νούμερο 26. Προφανώς με κάποιο σκεπτικό το οποίο γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Πάντως ήταν παρών στο πρώτο τύπωμα της φανέλας του στην μπουτίκ της ΑΕΚ.