Ο Λάρσον θέλει Παναιτωλικό, αλλά...

Ο Λάρσον σε μονομαχία με τον Τσέριν.

i

©intime

Ο Λάρσον θέλει Παναιτωλικό, αλλά...

Sportal newsroom 23:07 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 14.08.2024

Ο Γιάκομπ Λάρσον δεν έκρυψε ότι θα ήθελε σε συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό. Σε αναμονή η Τζουγκάρντεν.

Ο Γιάκομπ Λάρσον παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Σουηδίας «Fotbollkanalen» και δεν έκρυψε ότι είναι χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Παναιτωλικό

Αγωνίζεται, όμως, δανεικός από τη Τζουγκάρντεν κι ακόμα είναι άγνωστο αν η ομάδα του Αγρινίου θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς για τον έμπειρο Σουηδό στόπερ. Το πιθανότερο είναι πως αυτό δεν θα γίνει. Ο Λάρσον στις δηλώσεις του πάντως άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά σημειώνοντας πως σε κάθε περίπτωση είναι θετικός στην παραμονή. Αναλυτικά όσα είπε ο 29χρονος Σουηδός αμυντικός στην πατρίδα του: 

«Ανυπομονώ για το τι θα συμβεί το καλοκαίρι. Είναι νωρίς ακόμη να πούμε κάτι, Περνά υπέροχα στην Ελλάδα και είναι αυτό που αναζητούσα. Προσαρμόστηκα γρήγορα και μου έκανε καλό να δω μία άλλη κουλτούρα τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν ποδοσφαιριστής. Άνοιξαν οι ορίζοντές μου. Πάνω από όλα θέλω να τελειώσω καλά τη σεζόν. 

Θεωρώ πως είμαι περισσότερο θετικός, ώστε να συνεχίσω στο εξωτερικό από ό,τι θεωρούσα στην αρχή, αλλά είναι δύσκολο να υποθέσω τι θα συμβεί. Δεν είναι στα χέρια μου. Έχω συμβόλαιο με την Τζουγκάρντεν».

 Στο ίδιο σάιτ φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Τζουγκάρντεν, του Μπόσε Άντερσον: «Τον παραχωρήσαμε δανεικό για 18 μήνες, κάτι ασυνήθιστο, αλλά ήθελε να δοκιμάσει σε ένα νέο περιβάλλον. Υπάρχει οψιόν. Είτε θα την χρησιμοποιήσει ο Παναιτωλικός είτε θα επιστρέψει στην Τζουγκάρντεν είτε θα πάει κάπου αλλού. Δεν έχουμε λάβει κάποια ενημέρωση από τον Παναιτωλικό και είναι νωρίς. Ξέρουμε ότι ο Γιάκομπ περνά καλά στην Ελλάδα, αλλά κι εκείνος γνωρίζει ότι ανήκει σε εμάς. Είναι 30 Μαρτίου, πολύ νωρίς και είναι αδύνατο να πω από τώρα τι θα συμβεί».