Ο λόγος που ο Ντιμπάλα απέρριψε τα 75 εκατ. ευρώ για να παραμείνει στη Ρόμα

Πάολο Ντιμπάλα

i

Andrea Staccioli/Getty Images

Ο λόγος που ο Ντιμπάλα απέρριψε τα 75 εκατ. ευρώ για να παραμείνει στη Ρόμα

Κώστας Τόπας 10:31 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 26.08.2024

Ο Πάουλο Ντιμπάλα παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε την τεράστια προσφορά της Αλ Καντισίγια των 75 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά εξήγησε γιατί αποφάσισε να μείνει στη Ρόμα.

Η «υπόθεση Ντιμπάλα» θα είναι μια από αυτές τις ιστορίες που θα θυμούνται όλα τα χρόνια. Πόσω μάλλον οι φίλοι της Ρόμα, οι οποίοι πριν από μερικές ημέρες έμαθαν την απόφαση του Αργεντινού αστέρα να παραμείνει στην ομάδα.

Ήταν ένα ευχάριστο σοκ για πολλούς υποστηρικτές των «τζιαλορόσι», οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την έκπληξη της απόφασής του με πανό και συνθήματα. Μιλώντας στο «Sky Sport Italia», ο Ντιμπάλα ρωτήθηκε γιατί απέρριψε 75 εκατομμύρια ευρώ σε ένα τριετές συμβόλαιο από την Αλ Καντισίγια.

Ο Ντιμπάλα απέδειξε ότι τελικά υπάρχουν και σήμερα ρομαντικοί στο ποδόσφαιρο
SERIE A

13:54 - 23.08.2024

Ο Ντιμπάλα απέδειξε ότι τελικά υπάρχουν και σήμερα ρομαντικοί στο ποδόσφαιρο

Ο Πάουλο Ντιμπάλα απέδειξε ότι η αγάπη για το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο πάνω από τα πετροδόλαρα των Σαουδάραβων και πως η πίστη και το πάθος του για τη Ρόμα, τον έκαναν να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στους «τζιαλορόσι».

«Όλοι ρωτούν για τα χρήματα. Έβαλα πολλά πράγματα στο τραπέζι, όπως η οικογένειά μου, η γυναίκα μου, η πόλη, η ομάδα, να θέλω να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Είμαι 30 ετών, νιώθω καλά, αν και βλέπω πολλές επικρίσεις για τους τραυματισμούς μου, αλλά προσπαθώ να προσέχω τον εαυτό μου», είπε ο Αργεντινός.

«Προφανώς, δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν το σκέφτεστε όταν βλέπετε αυτά τα χρήματα, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη και γι' αυτό πήρα την απόφαση».

Πώς αντέδρασε ο ατζέντης του όταν του είπαν ότι δεν θα υπήρχε τεράστια προμήθεια για αυτή τη μεταγραφή στη Σαουδική Pro League;

«Δεν αλλάζει τίποτα για τον ατζέντη μου. Άκουσα κάποιον να λέει ότι θα έχανε πολλά χρήματα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ήθελε απλώς να είμαι ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Δεν είναι απλώς ένας ατζέντης, είναι φίλος και ήθελε να είμαι ευτυχισμένος».

Η Ρόμα έχασε με 2-1 από την Έμπολι στο «Ολίμπικο» , αλλά ήταν μια συγκινητική βραδιά για τον παίκτη που ήταν τόσο κοντά στην αποχώρηση πριν από λίγες μέρες.

«Προσπάθησα να το ζήσω όπως κάθε άλλο παιχνίδι. Πρέπει να είσαι επαγγελματίας, συγκεντρωμένος σε αυτό που σου ζητάει ο προπονητής», σημείωσε ο Ντιμπάλα. «Δεν νομίζω ότι κάναμε αυτό που μας ζήτησε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κάναμε πολλά λάθη, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να ελπίζουμε ότι η μεταγραφική περίοδος θα κλείσει το συντομότερο δυνατό, ώστε να ξέρουμε τι ομάδα που έχουμε στην πραγματικότητα».