Ο Λύρατζης διαλέγει το μέλλον του

Ο Λύρατζης διαλέγει το μέλλον του

Μάνος Τσαλγατίδης 16:33 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 14.08.2024

Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκός θέλουν ως δανεικό τον δεξιό μπακ του ΠΑΟΚ, Λευτέρη Λύρατζη με τον ίδιο να παίρνει την τελική απόφαση.

Ο Λευτέρης Λύρατζης είναι εκτός πλάνων Λουτσέσκου, αφού οι Σάστρε Βιεϊρίνια είναι πάνω από τον Έλληνα μπακ και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα στην αγορά μειώνει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Έτσι και ο ίδιος και ο ΠΑΟΚ θεώρησαν προτιμότερο να δοθεί δανεικός, προκειμένου να πάρει λεπτά συμμετοχής και να μπορέσει να βρει και πάλι ρυθμό, φόρμα, αλλά και τον ποδοσφαιρικό εαυτό του. Για τον παίκτη υπάρχει διπλό ενδιαφέρον μάλιστα από το ελληνικό πρωτάθλημα κιόλας.

Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκος τον έχουν στη λίστα και επιθυμούν να τον εντάξουν στα ρόστερ τους, έχοντας ενημερώσει για αυτό τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έχει δώσει το ελεύθερο στον Λευτέρη Λύρατζη να επιλέξει αυτός που θέλει να αγωνιστεί, αφού και οι δύο ομάδες τον προορίζουν για βασικό δεξιό μπακ.

Για την ώρα ο Αστέρας μοιάζει να είναι ένα βήμα πιο μπροστά στην προτίμηση του Έλληνα οπισθοφύλακα του Δικεφάλου, που την περσινή σεζόν χτυπήθηκε από την ατυχία με συνεχείς τραυματισμούς.