Ο Μάγκνουσον μπήκε με την ομάδα μετά από 8 μήνες!

Ο Μάγκνουσουν σε μονομαχία με τον Βέρμπιτς στη σημερινή προπόνηση

i

Intime

Ο Μάγκνουσον μπήκε με την ομάδα μετά από 8 μήνες!

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:14 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 29.05.2024

Ένα ευχάριστο νέο για τον Παναθηναϊκό προέκυψε από την προπόνηση της Πέμπτης, καθώς ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ενσωματώθηκε ξανά με τους συμπαίκτες του.

Μέσα στη μαυρίλα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό προέκυψε κι ένα ευχάριστο νέο.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μπήκε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ούτε και στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη, αφού λείπει μεγάλο διάστημα.

Ο Μάγκνουσον ήταν τεράστιο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι έχασαν τον ηγέτη τους στα μετόπισθεν και φάνηκε στην πορεία η ζημιά. Ο διεθνής Ισλανδός κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο πρώτο λεπτό στο ντέρμπι της Λεωφόρου με την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας κι έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Μπρινιόλι: «Δυνατός κι οργανωμένος ο Ολυμπιακός» - Η ατάκα για τον Παναθηναϊκό και τους Ντραγκόβσκι, Ούγκο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:42 - 16.05.2024

Μπρινιόλι: «Δυνατός κι οργανωμένος ο Ολυμπιακός» - Η ατάκα για τον Παναθηναϊκό και τους Ντραγκόβσκι, Ούγκο

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε σε μέσο της Φλωρεντίας για τον Ολυμπιακό ενόψει του τελικού του Europa Conference League. Τι είπε για Ντραγκόβσκι, Ούγκο και τον παραγκωνισμό του.

Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο έκανε επέμβαση κι ακολούθησε στη συνέχεια το πρόγραμμα αποκατάστασης. Αντίθετα, εκτός προπόνησης έμεινε ο Ιωαννίδης, ο οποίος όπως έχουμε αναφέρει αναμένεται να μείνει εκτός για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και κάνει μεγάλη προσπάθεια να είναι πανέτοιμος στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη. Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο δελτίο που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός:

«Μία πολύ ευχάριστη είδηση προέκυψε στην προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης». Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μπήκε για πρώτη φορά στην προπόνηση της ομάδας, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο χιαστό τον οποίο υπέστη στα τέλη Σεπτεμβρίου στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ! Ο Ισλανδός αμυντικός ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος, συμμετέχοντας και σε άσκηση με μπάλα.

«Συνάντηση Αλαφούζου με Τερίμ - Πολύ κοντά στο "διαζύγιο"»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:14 - 16.05.2024

«Συνάντηση Αλαφούζου με Τερίμ - Πολύ κοντά στο "διαζύγιο"»

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο οποίος είχε αποκαλύψει και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Φατίχ Τερίμ, αναφέρει ότι ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ πρόκειται να συναντηθεί με τον Τούρκο κόουτς κι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας τους.

Κατά τα λοιπά οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και κυκλοφορία μπάλας ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. 

Στο πρόγραμμα επέστρεψε και ο Βέρμπιτς. Αντίθετα με ατομικό συνέχισε ο Ιωαννίδης, ενώ απουσίασε με άδεια ο Αϊτόρ».