Ο Μαξίμοβιτς έτοιμος για ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό

Νεμάνια Μαξίμοβιτς

i

www.pao.gr

Ο Μαξίμοβιτς έτοιμος για ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:10 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 12.07.2024

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας και αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά με τα πράσινα.

Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς! Ο Σέρβος αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί στο σαββατιάτικο φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αφού ο Ντιέγκο Αλόνσο τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του Τριφυλλιού.

Διαθέσιμος για τον Ουρουγουανό προπονητή είναι επίσης ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Άλλωστε, οι δύο Σέρβοι ενσωματώθηκαν μόλις την Τρίτη με τους συμπαίκτες τους, αφού είχαν έξτρα άδεια λόγω των υποχρεώσεων τους στο Euro 2024. Για τον ίδιο λόγο, δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στην Αθήνα οι Σλοβένοι Τσέριν, Βέρμπιτς και Σπόραρ.

Στον αντίποδα, ο Αλόνσο απέκλεισε από την 22άδα τον Τζωρτζ Μπάλντοκ, ο οποίος προφανώς κρίθηκε ανέτοιμος. Δεν θα παίξουν τόσο νωρίς ούτε οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, οι οποίοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ανακτήσουν τη φόρμα τους μετά την πολύμηνη απραξία τους.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την Παρασκευή 12/7 αναφέρει: «Με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή (12/07) ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την ΑΕΚ Λάρνακας (13/07, 21:00).

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης είχε προθέρμανση, ποδοβόλεϊ, ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού, τακτική και εξάσκηση στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιεγκό Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για την φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ρούμπεν, Μπακασέτας, Αράο, Μαξίμοβιτς, Βιλένα, Ζέκα, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Λημνιός, Κάτρης,  Φικάι, Νταμπίζας».