Ο Μανωλάς έκανε τον γύρο του κόσμου: Τι έγραψαν τα κορυφαία ειδησεογραφικά ΜΜΕ για την εμφάνισή με τον Πανναξιακό

Κώστας Μανωλάς

i

©Intime

Ο Μανωλάς έκανε τον γύρο του κόσμου: Τι έγραψαν τα κορυφαία ειδησεογραφικά ΜΜΕ για την εμφάνισή με τον Πανναξιακό

Sportal newsroom 14:38 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 21.10.2024

Τον γύρο του κόσμου έκανε ο Κώστας Μανωλάς, μετά τα πέντε γκολ που πέτυχε σε 34 λεπτά, στο ντεμπούτο του με τον Πανναξιακό.

Το μεσημέρι της Κυριακής (20/10), ο Πανναξιακός του Κώστα Μανωλά υποδέχθηκε στο γήπεδο του Αγερσανίου στη Νάξο τον Μαρπησσαϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος πέρα από τον άλλοτε αμυντικό του Ολυμπιακού. Κι αυτό διότι ο Κώστας Μανωλάς κατάφερε να σημειώσει πέντε γκολ στην πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα.

Πέντε γκολ σε 34 λεπτά ως φορ

Αξιο αναφοράς μάλιστα είναι το γεγονός ότι ο 33χρονος άλλοτε στόπερ της Ρόμα, αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και πέτυχε τον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων σε λιγότερο από 34 λεπτά! Σε εκείνο το σημείο της αναμέτρησης, αποσύρθηκε στον πάγκο, πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο, μία μυθική εμφάνιση.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μανωλάς άλλων, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ενταχθεί στον Πανναξιακό. Οπως τόνισε, η απόφασή του οφείλεται ξεκάθαρα σε οικογενειακούς λόγους.

«Η απόφασή μου δεν ήταν εύκολη, αυτό το γνωρίζετε. Όταν παίζεις 17 χρόνια επαγγελματικά… Είχα αρκετές προτάσεις να συνεχίσω την καριέρα μου σε υψηλό επίπεδο, αλλά πιο σημαντικό στη ζωή είναι η οικογένεια και επέλεξα την οικογένεια. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά δεν πειράζει. Δόξα τω Θεώ, αυτά που έκανα ούτε μπορούσα να τα ονειρευτώ. Βγήκα γερός και υγιής από το ποδόσφαιρο, τώρα είμαι στην οικογένεια του Πανναξιακού, από όπου ξεκίνησα την καριέρα μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Εκανε τον γύρο του κόσμου

Η είδηση ότι ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στην ενεργό δράση με τη φανέλα του Πανναξιακού και μάλιστα κατάφερε να βρει πέντε φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έκανε τον γύρο του κόσμου.

Κορυφαία ειδησεογραφικά ΜΜΕ από όλο τον κόσμο έκαναν αρκετά αφιερώματα για την εμφάνισή του 33χρονου στόπερ, με τον Πανναξιακό. Η «Sun» έγραψε χαρακτηριστικά: «Πρώην αμυντικός του Champions League σκοράρει ΠΕΝΤΕ γκολ σε μόλις 34 λεπτά σε εντυπωσιακό ντεμπούτο για ομάδα τοπικού πρωταθλήματος».

Η ιστοσελίδα «romaspress» η οποία ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ρόμα έγραψε από την πλευρά της: «Ο πρώην αμυντικός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς έκανε μια εκπληκτική επιστροφή στην αγωνιστική δράση, σημειώνοντας το ντεμπούτο του με τον ελληνικό Πανναξιακό με αξέχαστο τρόπο.

Ο 33χρονος, ο οποίος επέστρεψε στον σύλλογο της πόλης του 17 χρόνια μετά την αποχώρησή του, έπαιξε ως επιθετικός - σημειώνοντας πέντε γκολ σε 34 λεπτά κατά τη διάρκεια της νίκης 12-1 επί του Μαρπησσαϊκού. Ενδεχομένως θα μπορούσε να είχε προσθέσει περισσότερα στον απολογισμό του - ωστόσο, ο προπονητής Γιώργος Μοστράτος τον απομάκρυνε δέκα λεπτά πριν την ανάπαυλα».

Το βρετανικό «Givemesport» αναφέρει στο δημοσίευμά του: «Πρώην αμυντικός του Τσάμπιονς Λιγκ σκοράρει ΠΕΝΤΕ γκολ στο ντεμπούτο του σε ομάδα τοπικού στην Ελλάδα»

Μεγάλες σελίδες στα social media όπως το «433», το «Eurofoot» και το «Copa 90» έκαναν αναρτήσεις για το ντεμπούτο του Κώστα Μανωλά στον Πανναξιακό.

Φυσικά δεν θα μπορούσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο να μην αναφερθεί στο εντυπωσιακό ντεμπούτο του Μανωλά, γράφοντας χαρακτηριστικά στα social media: