Ο Μαρσιάλ έπιασε δουλειά στα Σπάτα

Μαρσιάλ

i

Αντονί Μαρσιάλ/©intime

Ο Μαρσιάλ έπιασε δουλειά στα Σπάτα

Κώστας Τσίλης 18:52 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 20.09.2024

Την πρώτη του γνωριμία με τον Αλμέιδα και τους νέους του συμπαίκτες έκανε ο Γάλλος σταρ στο ντεμπούτο του στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, ενώ ξανάσμιξε με τον Λαμέλα

Όλο αυτό που συνέβη από την Τετάρτη το βράδυ στο αεροδρόμιο μέχρι και χθες το απόγευμα, ήταν κομμάτι της ζωής ενός σταρ όπως είναι ο Αντονί Μαρσιάλ. Υποδοχή και αποθέωση από τον κόσμο της ΑΕΚ. Γνωριμία, τετ α τετ ακόμα και... οδήγηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Μάριο Ηλιόπουλο. Φωτογραφήσεις σπέσιαλ και βίντεο ακόμα πιο σπέσιαλ, που ήδη όχι μόνο έχουν γίνει viral, αλλά έχουν κάνει και τον γύρο του κόσμου.

Όμως από σήμερα ξεκίνησε και η ποδοσφαιρική ζωή του Μαρσιάλ στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ πήγε για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Φυσικά για να πιάσει δουλειά. Γνώρισε και είχε ένα τετ α τετ με τον Ματίας Αλμέιδα. Που ήταν και το πρώτιστο. Και κατόπιν γνώρισε και τους καινούργιους συμπαίκτες του, αλλά σιγά - σιγά και τα κατατόπια. Εκεί βοήθησε και ο Έρικ Λαμέλα. Οι δυο έσμιξαν ξανά μετά την συνύπαρξη στην Σεβίλλη. Με τον Λαμέλα να υποδέχεται με μια ζεστή αγκαλιά τον Μαρσιάλ, όταν για πρώτη φορά συναντήθηκαν στα εργομετρικά.

Βεβαίως εκτός από τις πρώτες γνωριμίες, ο Λαμέλα έκανε και δουλειά. Φόρεσε την προπονητική μπλούζα της ΑΕΚ αλλά όχι ακόμα και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Το πρόγραμμα για πρώτη μέρα και αφού είχε κάνει μια σειρά από ασκήσεις με όργανα, ήταν ένα ελαφρύ τρέξιμο. Είναι δεδομένο άλλωστε, πως ανεβάζει ο Μαρσιάλ σταδιακά και πολύ προσεκτικά τις στροφές στην δουλειά που θα κάνει στα Σπάτα.