Ο Μασούρας τώρα χρειάζεται

Γιώργος Μασούρας

i

©intime

Ο Μασούρας τώρα χρειάζεται

Διονύσης Βερβελές 18:55 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 13.10.2024

Ο Μεντιλίμπαρ τον υπολογίζει αρκετά και τον περιμένει μετά την Εθνική…

Ο Ολυμπιακός έχει ταλαιπωρηθεί μέχρι τώρα από την αρχή του καλοκαιριού από τραυματισμούς ποδοσφαιριστών. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που έμειναν εκτός για αρκετό καιρό, γιατί αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Μία απ' αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Γιώργος Μασούρας. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας του Πειραιά στην προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος, στις αρχές Σεπτεμβρίου, είχε τραυματιστεί με την Εθνική και για αυτό έλειψε αρκετό καιρό από προπονήσεις και αγώνες των «ερυθρόλευκων». Πλέον όμως είναι 100% καλά. Το έδειξε και στο ΟΑΚΑ που μπήκε στην αποστολή και χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή. Όπως επίσης το έδειξε και στον αγώνα της Εθνικής με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, όπου έπαιξε στη βασική ενδεκάδα.

O Ροντινέι κάνει τις βόλτες του στο Ναύπλιο και οι περαστικοί τον προσκυνούν
SPORT+

12:30 - 13.10.2024

O Ροντινέι κάνει τις βόλτες του στο Ναύπλιο και οι περαστικοί τον προσκυνούν

Το ειδυλλιακό Ναύπλιο αποφάσισε να επισκεφτεί ο Ροντινέι μαζί με την σύντροφό του, η οποία ανέβασε ένα story όπου υπό τους ήχους της Δέσποινας Βανδή, ένας θαυμαστής πέφτει στα πόδια του Βραζιλιάνου για να τον προσκυνήσει.

Έλειψε αρκετά από τον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα σε μία περίοδο που η ομάδα έχασε τον Ζέλσον Μαρτίνς λόγω τραυματισμού και ο Βέλντε δεν ήταν σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση. Για αυτό τον περιμένει πίσω και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά τα ματς της Εθνικής. Για να μπει και να δώσει λύσεις στην ομάδα.

Από τη στιγμή που ο Βέλντε δείχνει ακόμη να θέλει χρόνο, ο Γουίλιαν είναι τραυματίας, ενώ και ο Μαρτίνς επίσης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και μέχρι το τριήμερο ρεπό ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Μεντιλίμπαρ υπολογίζει αρκετά τον Μασούρα. Μπορεί να μην ήταν στα πλάνα του ως βασικός, αλλά από τα πρώτα επίσημα ματς πάντα ήταν η πρώτη του αλλαγή. Αυτό που αρέσει στον Μεντιλίμπαρ από τον Μασούρα, είναι η αφοσίωση που έχει στην τακτική, αλλά και στο γεγονός πως είναι παίκτης που βοηθάει σημαντικά στη φιλοσοφία της πίεσης ψηλά και να κυνηγάει τους αντίπαλους αμυντικούς.

Για αυτό, λοιπόν, και ο Βάσκος τεχνικός περιμένει τον Μασούρα να επιστρέψει από την Εθνική για να του δώσει λύσεις στο πρόβλημα που υπάρχει στα εξτρέμ και τη σταθερότητα που λείπει στα πλάγια της επίθεσης του Ολυμπιακού με τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου έως τώρα.