Ο Μεντιλίμπαρ θα ήθελε να κρατήσει όλους τους Νέους, αλλά...

Ο Μεντιλίμπαρ θα ήθελε να κρατήσει όλους τους Νέους, αλλά...

Διονύσης Βερβελές 08:48 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 04.08.2024

Δεν είναι εύκολη για τον Μεντιλίμπαρ η απόφαση με τους παίκτες από τους Νέους…

Στην προετοιμασία που έκανε ο Ολυμπιακός στην Ολλανδία, αλλά και στην Ιταλία που βρίσκεται, έχει συμπεριλάβει στην αποστολή του και πέντε ποδοσφαιριστές από το τμήμα των Νέων που κατέκτησε την προηγούμενη σεζόν το Youth League. Οι πρωταθλητές Ευρώπης Μπακούλας, Κουτσίδης, Κωστούλας, Μουζακίτης και Παπακανέλλος έλαβαν μέρος στις προπονήσεις, πήραν χρόνο συμμετοχής στα φιλικά ματς που δόθηκαν στην Ολλανδία, ενώ το ίδιο συμβαίνει στην Ιταλία - και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Από την πρώτη στιγμή ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε στο μυαλό του να κρατήσει συνολικά τρία παιδιά από τους Νέους. Φαίνεται πως αυτή η άποψη δεν έχει αλλάξει για τον Βάσκο τεχνικό και όλα δείχνουν πως είναι πολύ πιθανό να «κόψει» δύο παίκτες για τη συνέχεια. Δεν είναι εύκολη η επιλογή αυτή που θα πρέπει να κάνει ο έμπειρος τεχνικός, καθώς έχει μείνει ικανοποιημένος απ' όλα τα παιδιά με τη δουλειά που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα, αλλά και την προσπάθεια και την επιμονή που έχουν δείξει για να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ.

Όμως από την άλλη ο Μεντιλίμπαρ επιμένει και στο ρόστερ των 23 ποδοσφαιριστών, συν τους τερματοφύλακες, γιατί έτσι θεωρεί πως θα δουλέψει καλύτερα μέσα στη σεζόν. Επιπλέον δε θέλει και να έχει όλους τους μικρούς και να μην πάρουν ευκαιρίες τη χρονιά αυτή και να μείνουν χωρίς καθόλου αγωνιστικό χρόνο στα πόδια τους.

Βέβαια υπάρχει και η άποψη πως θα μπορούσε να κρατήσει τα παιδιά να προπονούνται με την πρώτη ομάδα και όσοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής να αγωνίζονται με τους Νέους, έτσι ώστε να πάρουν και αγώνες μέσα στη σεζόν. Όπως και να έχει το σίγουρο είναι πως ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει αποφασίσει 100% για το μέλλον των παικτών αυτών και ακόμη τους κρίνει με την παρουσία τους σε προπονήσεις και φιλικούς αγώνες. Σύντομα όμως και συγκεκριμένα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, το πιθανότερο είναι να ανακοινώσει τις αποφάσεις του, έτσι ώστε να γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις από την πλευρά των «ερυθρόλευκων».

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε σε καλό επίπεδο, σημαντικό να μεταφέρω στους παίκτες μου τη νοοτροπία μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:20 - 03.08.2024

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε σε καλό επίπεδο, σημαντικό να μεταφέρω στους παίκτες μου τη νοοτροπία μου»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το παιχνίδι με τη Ρόμα σχολίασε ότι η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, ενώ τόνισε τη σημαντικότητα να δώσει στους παίκτες τη νοοτροπία του.