«Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να ανέβει στον Όλυμπο»: Πρωτοσέλιδο ο τελικός Ολυμπιακός-Φιορεντίνα σε Ιταλία και Ισπανία

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©intime

«Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να ανέβει στον Όλυμπο»: Πρωτοσέλιδο ο τελικός Ολυμπιακός-Φιορεντίνα σε Ιταλία και Ισπανία

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:16 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 29.05.2024

Πρώτο θέμα στα ισπανικά αλλά και στα ιταλικά πρωτοσέλιδα είναι η παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα.

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε (29/5, 22:00) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Φιορεντίνα στην «ΑΕΚ Αrena» στον τελικό του Europa Conference League.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ευρωπαϊκό τελικό θέλουν κόντρα στους «βιόλα», που έφθασαν και πέρσι μέχρι τον τελικό αλλά ηττήθηκαν από τη Γουέστ Χαμ, να κατακτήσουν το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο και να κάνουν πραγματικότητα το «όνειρο τρελό» εκατοντάδων φιλάθλων τους.

Ο Ολυμπιακός έχοντας στο πλευρό του πάνω από 9.000 φιλάθλους του θέλει μία ακόμη νίκη για να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στα κιτάπια της ιστορίας! Λίγους μήνες πριν τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή της η ομάδα του Πειραιά είναι μία ανάσα από έναν θρίαμβο!

Ο καθοδηγητής των «ερυθρόλευκων», ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει μπροστά του την ευκαιρία να κατακτήσει ένα ακόμη ευρωπαϊκό τρόπαιο, μιας και την περσινή σεζόν οδηγήσει τη Σεβίλλη στην κατάκτηση του Europa League.

Με αφορμή την σπουδαία αναμέτρηση ο ισπανικός αλλά και ο ιταλικός Τύπος έκαναν ειδική αναφορά για τον αποψινό τελικό. Όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον των ισπανικών μέσων έχει προσελκύσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με την εφημερίδα «Super Deporte» να έχει βασικό της θέμα συνέντευξη του Βιθέντε Ιμπόρα.

Από την άλλη πλευρά, οι Ιταλοί κάνουν λόγο για το όνειρο της κατάκτησης του τροπαίου από την Φιορεντίνα. Μάλιστα αυτό θα βοηθήσει τη χώρα να βγάλει του χρόνου εννιά ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης.

Marca: Ο Μεντιλίμπαρ διεκδικεί το conference για να ανέβει στον Όλυμπο

Mundo Deportivo: Ο Μεντιλίμπαρ στον τελικό του Conference ψάχνει περισσότερη δόξα

Η Super Deporte έχει αποκλειστική συνέντευξη του Ιμπόρα

Gazzetta dello Sport: Η Φιορεντίνα έτοιμη να κατακτήσει την Ευρώπη.

Corriere dello Sport: Λυσσασμένη Φιορεντίνα!

Tuttosport: Φιορεντίνα με ψυχή!