Ο Μορόν… φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον Αραούχο

Σέρχιο Αραούχο

i

©Intime

Ο Μορόν… φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον Αραούχο

Αλέξης Σαββόπουλος 12:52 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 29.08.2024

Γιατί η πολύ πιθανή πλέον παραμονή του Ισπανού φορ, ανεβάσει ξανά ψηλά την υποψηφιότητα του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ.

Η διαφαινόμενη παραμονή τον Λόρεν Μορόν στο ρόστερ (εκτός και αν γίνει η έκπληξη της τελευταίας στιγμής) επαναπροσδιορίζει και τις τελευταίες προσθήκες, λίγες μέρες πριν εκπνεύσουν οι φετινές θερινές μεταγραφές. Ειδικά την μια που απομένει να γίνει στην επίθεση. Με την πιθανή πλέον παραμονή του Ισπανού πρώτου σκόρερ της περσινής Σούπερ Λιγκ, ο Άρης θα κινηθεί για μια συμπληρωματική κίνηση και μάλιστα με ένα παίκτη που να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μορόν. Γεγονός που φέρνει εκ νέου σε πρώτο πλάνο τον Σερχιο Αραούχο.

Όχι ότι ο Αργεντινός επιθετικός έπαψε να είναι μια από τις επιλογές του Άρη αφού αρέσει στον Θόδωρο Καρυπιδη, έχει τεθεί υπόψη της τεχνικής ηγεσίας ενώ και ο ίδιος φαίνεται να επιθυμεί την παραμονή του στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού… κάηκε η επιστροφή του στην Ισπανία. Το τελευταίο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί έχει να κάνει με το οικονομικό αφού ο Αραούχο δεν είναι μια φθηνή λύση.

Μπορεί όσο πάμε προς το φιναλε των μεταγραφών να μην αξιώνει τα προ διμήνου χρήματα, όμως και πάλι το ποσό φαίνεται ότι ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο. Χρήματα που βάζουν σε σκέψεις τους κιτρινόμαυρους που παράλληλα… σκαλίζουν τις εναλλακτικές λύσεις ή ευελπιστούν ότι θα προκύψουν ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής.