Ο Μπακούλας κερδίζει επάξια μια θέση στον Ολυμπιακό

Ο Μπακούλας κερδίζει επάξια μια θέση στον Ολυμπιακό

Διονύσης Βερβελές 16:00 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 10.08.2024

Άρεσε τόσο με τη Ρόμα, όσο και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο νεαρός μέσος και πρωταθλητής Ευρώπης με τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού.

Η έκπληξη των δύο τελευταίων δυνατών φιλικών που έχει δώσει ο Ολυμπιακός με Ρόμα και Νότιγχαμ Φόρεστ ακούει στο όνομα Φάνης Μπακούλας. Ο νεαρός μέσος των «ερυθρόλευκων» μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και κατά ένα μεγάλο ποσοστό, λόγω της δικής του απόδοσης η ομάδα του Πειραιά άλλαξε την εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Κατάφερε να δώσει άλλον αέρα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και να ανεβάσει έτσι και ο Ολυμπιακός την απόδοσή του. Επί της ουσίας «έδεσε» το κέντρο των Πειραιωτών, η ομάδα ανέβηκε πιο ψηλά και μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της δημιουργώντας καλές ευκαιρίες για γκολ και έτσι σημείωσε δύο τέρματα με τα οποία διαμόρφωσε και το τελικό 3-4 κόντρα στη Νότιγχαμ.

Βέβαια στο γκολ του Ελάνγκα έχει ευθύνη ο Μπακούλας, αφού θα έπρεπε να τον είχε κόψει στο κέντρο έστω και με φάουλ, κάτι το οποίο δεν έκανε, στη συνέχεια πέρασε και τον Αποστολόπουλο και σημείωσε ένα ωραίο γκολ για τους Άγγλους.

Όμως από εκείνο το σημείο και μετά ο Έλληνας μέσος κατάφερε να συγκεντρωθεί, να κρατήσει σωστά την μπάλα στα πόδια του, έβγαλε κάποιες καλές πάσες μπροστά και αμυντικά έγινε πολύ καλύτερος. Δίνοντας με όλα αυτά τα στοιχεία, την ευκαιρία και στον Ολυμπιακό να προωθηθεί και να μπορέσει έτσι να γίνει και πιο ενεργός ο Τσικίνιο, αφού δε χρειαζόταν να γυρνάει τόσο πίσω ώστε να βοηθάει στο μαρκάρισμα στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αυτή δεν ήταν και η μοναδική καλή εμφάνιση του Μπακούλα στα φιλικά. Έπαιξε ως βασικός με τη Ρόμα και ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού. Αυτές οι δύο εμφανίσεις του στα τεστ των «ερυθρόλευκων», δίνουν πολλούς πόντους παραμονής στον νεαρό ποδοσφαιριστή. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δείχνει να έχει μείνει ικανοποιημένος και εξαιτίας του Μπακούλα ο Μουζακίτης πήγε πίσω στο rotation των δύο τελευταίων φιλικών με Ρόμα και Νότιγχαμ Φόρεστ, παίζοντας μόλις πέντε λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις κόντρα στους Ιταλούς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!