«Ο Μπουλούτ κλείνει στη Μπεσίκτας»

Ερόλ Μπουλούτ

i

Cardiff City

«Ο Μπουλούτ κλείνει στη Μπεσίκτας»

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:42 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 29.05.2024

Ένας από τους προπονητές που είχε παρουσιαστεί ως υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο Ερόλ Μπουλούτ, φέρεται κοντά σε συμφωνία με τη Μπεσίκτας.

Την ώρα που ο Φατίχ Τερίμ τελεί υπό αμφισβήτηση στον Παναθηναϊκό και οι φήμες από την Τουρκία αναφέρουν πως το πρόωρο «διαζύγιο» είναι πιθανό, ένας από τους υποψήφιους (τουλάχιστον για τον Τύπο) αντικαταστάτες του, ετοιμάζεται να καθίσει σε άλλον πάγκο.

Ουαλικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι ο Ερόλ Μπουλούτ καθυστερεί να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης της Κάρντιφ Σίτι, επειδή έχει προχωρημένες συζητήσεις με την Μπεσίκτας. Ο 49χρονος προπονητής έχει επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στην Championship, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του.

«Συνάντηση Αλαφούζου με Τερίμ - Πολύ κοντά στο "διαζύγιο"»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:14 - 16.05.2024

«Συνάντηση Αλαφούζου με Τερίμ - Πολύ κοντά στο "διαζύγιο"»

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο οποίος είχε αποκαλύψει και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Φατίχ Τερίμ, αναφέρει ότι ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ πρόκειται να συναντηθεί με τον Τούρκο κόουτς κι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας τους.

Ο παλαίμαχος αριστερός μπακ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Αγγλία, αλλά ζήτησε πολυετές συμβόλαιο. Ο ιδιοκτήτης της Κάρντιφ Σίτι αντιπρότεινε συνεργασία για 1+1 χρόνια και ο Μπουλούτ δεσμεύτηκε να αποδεχτεί ή να απορρίψει την πρόταση εντός των ημερών.

Τα ουαλικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν πως τα σημάδια από τον Μπουλούτ είναι αποθαρρυντικά, αφού η απάντηση του αναμενόταν μέχρι την Κυριακή. Εν τέλει, ο Μπουλούτ ζήτησε περισσότερο χρόνο για να αναλύσει τις επιλογές του, σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του.

Τερίμ και Μπουλούτ αντίζηλοι για δύο δουλειές
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:43 - 11.05.2024

Τερίμ και Μπουλούτ αντίζηλοι για δύο δουλειές

Φατίχ Τερίμ και Ερόλ Μπουλούτ είναι συμπατριώτες και συνάδερφοι προπονητές και τις τελευταίες ώρες έχουν εμπλακεί σε σενάρια που τους εμφανίζουν να διεκδικούν τις ίδιες θέσεις, σε Παναθηναϊκό και Μπεσίκτας.

Κατά τα φαινόμενα, προκειμένου να κερδίσει χρόνο και να διαπραγματευτεί με τη Μπεσίκτας. Με τις φήμες να παρουσιάζουν τον Μπουλούτ πολύ σε συμφωνία με τους «αετούς» της Πόλης για τις επόμενες δύο σεζόν.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, τότε το όνομα του Μπουλούτ θα διαγραφεί από τη σεναριολογία του Παναθηναϊκού. Διότι είχε γραφτεί τη Δευτέρα του Πάσχα, ότι ο Γιάννης Αλαφούζος συνάντησε στην Τουρκία τον 49χρονο κόουτς. Βέβαια, τότε ο Μπουλούτ εργαζόταν ακόμα στην Ουαλία και δεν βρισκόταν στην πατρίδα του, σε μία... ράδιο-αρβύλα.