Ο Μπράουν Ιντέγιε εγκατέλειψε τα παιδιά του στην Ουκρανία σύμφωνα με την πρώην σύντροφο του

Γιάνα Βολοτσένκο

i

© Dynamo.Kiev

Ο Μπράουν Ιντέγιε εγκατέλειψε τα παιδιά του στην Ουκρανία σύμφωνα με την πρώην σύντροφο του

Sportal newsroom 18:18 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 14.08.2024

Ο πάλαι ποτέ επιθετικός του Ολυμπιακού, Μπράουν Ιντέγιε, κατηγορείται από την πρώην σύντροφο του πως την εγκατέλειψε με τα παιδιά της στην Ουκρανία.

Μία απίθανη καταγγελία προς το πρόσωπο του Μπράουν Ιντέγιε έρχεται στη δημοσιότητα. Η πρώην σύντροφος του πάλαι ποτέ επιθετικού του Ολυμπιακού, Γιάνα Βολοτσένκο, ισχυρίστηκε πως ο Νιγηριανός εγκατέλειψε τα παιδιά του στην Ουκρανία, η οποία βρίσκεται μέχρι και σήμερα σε κατάσταση πολέμου, δίχως να νοιάζεται για την τύχη τους.

Πιο αναλυτικά, η Βολοτσένκο μίλησε σε Μέσο της Ουκρανίας για την σχέση που είχε με τον 34χρονο, τονίζοντας πως απέκτησαν μαζί δύο παιδιά όσο εκείνος αγωνιζόταν για λογαριασμό της Ντινάμο Κιέβου. Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, ο Ιντέγιε όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη αρνήθηκε να αναλάβει τις ευθύνες του, εντούτοις τελικά δέχθηκε να αναγνωρίσει τους δύο γόνους του. 

Ο παίκτης, λοιπόν, κλήθηκε να πληρώσει διατροφή για τα παιδιά αυτά και μέχρι τον Γενάρη του 2022 το έκανε κανονικά. Τότε αποφάσισε πως θα σταματήσει να το κάνει και έκτοτε δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με την ανατροφή τους. Λίγο καιρό αργότερα ξέσπασε ο πόλεμος και η Βολοτσένκο ισχυρίστηκε πως ο Ιντέγιε δεν ενδιαφέρθηκε ούτε δευτερόλεπτα για την τύχη των τριών τους.

Η Ουκρανή ψυχολόγος παλεύει έκτοτε να φύγει από την χώρα, το γεγονός όμως πως ο Νιγηριανός εμφανίζεται στα έγγραφα των παιδιών καθιστά δύσκολη την αποχώρηση τους από την εμπόλεμη ζώνη. Το απίθανο με αυτό είναι πως ο Ιντέγιε εκείνο το διάστημα ήταν παντρεμένος και η Βολοτσένκο αποτελούσε την ερωμένη του, όμως η ίδια ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε για τον γάμο του.