Ο Μπρινιόλι είναι στην τελική ευθεία για επιστροφή, αλλά τίποτα δεν θα γίνει βιαστικά

Αλμπέρτο Μπρινιόλι

i

© INTIME

Ο Μπρινιόλι είναι στην τελική ευθεία για επιστροφή, αλλά τίποτα δεν θα γίνει βιαστικά

Κώστας Τσίλης 18:08 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 06.09.2024

Είναι δεδομένο πως ο Ιταλός τερματοφύλακας δεν κρατιέται, η ΑΕΚ φυσικά και τον χρειάζεται, αλλά όλα θα γίνουν με πολύ προσεκτικά βήματα

Από εκείνο το βράδυ πριν από το πρώτο ματς με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες που ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είχε σταθεί άτυχος, έχουν περάσει περίπου 45 μέρες. Πριν από δυο εβδομάδες, διαβάσατε στο Sportal.gr, πως ο Ιταλός τερματοφύλακας έλεγε σε οπαδούς της ΑΕΚ που συνάντησε έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, πως σ' έναν μήνα θα είναι έτοιμος. Δηλαδή τέλη Σεπτέμβρη.

Τώρα ο Μπρινιόλι ανέβασε μια φωτογραφία με το χέρι του χωρίς πλέον τον νάρθηκα και μια κλεψύδρα. Είναι δεδομένο πως πλέον μετρά αντίστροφα. Είναι επίσης δεδομένο πως θέλει σαν τρελός να επιστρέψει καθώς όλο αυτό που έγινε με τον τραυματισμό του, τον πήγε πίσω μόλις στο ξεκίνημα όχι μόνο της σεζόν, αλλά της νέας του καριέρας στην ΑΕΚ.

Είναι δεδομένο πως και η ΑΕΚ χρειάζεται να έχει πανέτοιμο τον Μπρινιόλι, καθώς είναι επίσης, όπως και ο Στρακόσια, ένας τερματοφύλακας πάνω στον οποίο έχουν ποντάρει πολύ. Όμως τίποτε απολύτως δεν θα γίνει βιαστικά. Η επιστροφή του Ιταλού σε φουλ αγωνιστική δράση, θα γίνει με πολύ προσεκτικά βήματα, για να μην υπάρξει κάποια υποτροπή.

Πριν ανάψει το πράσινο φως να μπει ο Μπρινιόλι σε προπονήσεις με μπάλα, στις οποίες θα μπορεί να χρησιμοποιεί και το χέρι του, θα πρέπει να είναι 100% έτοιμος. Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να πάρουν κανένα ρίσκο. Το ίδιο και ο Μπρινιόλι παρόλο που φυσικά δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει. Και αυτό που φαίνεται, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι πως έχει μπει στην τελική ευθεία γι αυτή την επιστροφή.