Ο Μπρινιόλι έστειλε μήνυμα επιστροφής σ' έναν μήνα

Μπρινιόλι

i

Αλμπέρτο Μπρινιόλι/©intime

Ο Μπρινιόλι έστειλε μήνυμα επιστροφής σ' έναν μήνα

Κώστας Τσίλης 17:59 - 20.08.2024

Ο Ιταλός τερματοφύλακας επισκέφτηκε το μουσείο ιστορίας της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και απάντησε και σε οπαδούς που τον ρωτούσαν για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση

Είναι γεγονός πως το πρώτο του καλοκαίρι με την φανέλα της ΑΕΚ, δεν εξελίχθηκε για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι καθόλου όπως το είχε ονειρευτεί. Βρέθηκε τέλη Ιουλίου με σπασμένο χέρι και χωρίς την δυνατότητα να διεκδικήσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια και να βοηθήσει την ομάδα. Ωστόσο ο Ιταλός τερματοφύλακας δεν έχει χάσει ούτε την πίστη του, ούτε την αισιοδοξία.

Στην Αργεντινή έμπλεξαν την ΑΕΚ με τον Ντίας, αλλά τα μεταγραφικά της δεδομένα είναι διαφορετικά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:30 - 20.08.2024

Στην Αργεντινή έμπλεξαν την ΑΕΚ με τον Ντίας, αλλά τα μεταγραφικά της δεδομένα είναι διαφορετικά

Η Ένωση έχει έτσι κι αλλιώς διαφορετικές προτεραιότητες και δεν ασχολείται με την περίπτωση του αριστερού μπακ της Ρίβερ, για την οποία έγραψε Αργεντινός δημοσιογράφος

Είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα. Στα παιχνίδια με τη Νόα και τον ΟΦΗ ήταν στην εξέδρα, προσπαθώντας να βοηθήσει έστω με ψυχολογική στήριξη τους συμπαίκτες του. Ενώ σήμερα επισκέφτηκε το μουσείο ιστορίας της ΑΕΚ στο γήπεδο της Νέα Φιλαδέλφειας και ξεναγήθηκε σ' όλους τους χώρους. Και μάλιστα πέρασε και αρκετή ώρα.

Η Νέα Φιλαδέλφεια πλέον εντός και πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ, έχει πάντα κόσμο. Και ο Μπρινιόλι συναντήθηκε με οπαδούς της Ένωσης, οι οποίοι εκτός από μια φωτογραφία μαζί του, ήθελαν να μάθουν και πότε επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Ο Ιταλός τερματοφύλακας έστειλε το μήνυμα, πως σ' έναν μήνα από τώρα, θα μπορέσει να ξαναμπεί στις προπονήσεις. Δηλαδή περίπου στους δυο μήνες από τότε που τραυματίστηκε. Με την αρχική εκτίμηση που υπήρχε τότε για την απουσία του, να είναι στους 2,5 μήνες.