«Ο Μπρινιόλι έχει δεχτεί κρούση από ελληνικές ομάδες»

Αλμπέρτο Μπρινιόλι

i

Intime

«Ο Μπρινιόλι έχει δεχτεί κρούση από ελληνικές ομάδες»

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:12 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 03.06.2024

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, υποστήριξε ότι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει δεχτεί κρούσεις από ελληνικές ομάδες, καθώς και από το εξωτερικό.

Η σχέση του Παναθηναϊκού με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι τυπική από τον Ιανουάριο και έπειτα... Ο Ιταλός γκολκίπερ περίμένει την 30η Ιουνίου, προκειμένου να αποδεσμευτεί επισήμως από το τριετές συμβόλαιο του και έπειτα να μετακομίσει. Είτε εντός Αθηνών, είτε στο εξωτερικό...

Ο λόγος που η διοίκηση του Τριφυλλιού έθεσε εκτός πλάνων τον Μπρινιόλι, ήταν η ισχυρή πεποίθηση της πως ο 32χρονος τερματοφύλακας είχε συμφωνήσει με ανταγωνιστική ομάδα. Οπότε, μετά από συνεχόμενα σοβαρά λάθη του «Μπρίνιο» που κόστισαν βαθμούς και ίσως μία ευρωπαϊκή πρόκριση στον Παναθηναϊκό, ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογιζόταν και τον αντικατέστησε ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, o Μπρινιόλι έχει ήδη κλείσει συμφωνία με την ΑΕΚ και θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την προοπτική της παραμονής του Ιταλού στη χώρα μας, επιβεβαιώνει ο συμπατριώτης του, δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο Ντι Μάρτζιο στο feed που διατηρεί με πληροφορίες για μεταγραφές, αναφέρει σήμερα πως ο Μπρινιόλι έχει δεχτεί κρούσεις από ελληνικές ομάδες. Τις οποίες ωστόσο δεν ονοματίζει, οπότε στη θεωρία, μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από τους ανταγωνιστές του Παναθηναϊκού.

Επίσης, κατά τον Ντι Μάρτζιο, η αγγλική Σάουθαμπντον και το Βανκούβερ από το πρωτάθλημα του MLS, ενδιαφέρονται για τον 32χρονο τερματοφύλακα. Κατά τον ρεπόρτερ, η Σαουθάμπντον ασκεί στενό πρέσινγκ στον Μπρινιόλι, προκειμένου να αποδεχτεί την πρόταση της.

Όπως και να έχει, το μέλλον του Μπρινιόλι θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να οριστικοποιήσει τον προορισμό του, για να εγκατασταθεί με την οικογένεια του. Αν και κατά τα φαινόμενα, μάλλον δεν θα χρειαστεί να μετακινηθεί και η παραμονή του στο Λεκανοπέδιο δεν θα διαταχθεί καθόλου.