Ο Μύρτο Ουζούνι στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού

Μύρτο Ουζούνι

i

granadacf.es

Ο Μύρτο Ουζούνι στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:25 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 02:52 - 10.07.2024

O Παναθηναϊκός προσπαθεί να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης του με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και μία από τις επιλογές που έχουν τεθεί υπόψη, είναι ο 29χρονος Αλβανός εξτρέμ της Γρανάδα, Μύρτο Ουζούνι. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportal.

Πρωτοκλασάτους εξτρέμ ψάχνει ο Παναθηναϊκός, για να αναπληρώσει τους Μπερνάρ και Σεμπάστιαν Παλάσιος. Τους δύο παίκτες οι οποίοι έπαιζαν βασικοί στα «φτερά» της επίθεσης την προηγούμενη σεζόν, έπαιρναν πρωτοβουλίες, σκόραραν και δημιουργούσαν.

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Οι Γαλικιανοί που θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι που θέλουν Ζιντάν αντί Ντεσάν!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 09.07.2024

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Οι Γαλικιανοί που θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι που θέλουν Ζιντάν αντί Ντεσάν!

Όλοι Euro για τον ημιτελικό της Τρίτης στο Euro 2024 ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από την Allianz Arena του Μονάχου και τη Fan Zone στο Ντίσελντορφ. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Οι «πράσινοι» έχουν συνδεθεί με εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές, όπως οι Κριστιάν Παβόν, Θέσαρ Χουέρτα και Φακούντο Πελίστρι. Άπαντες είχαν το κοινό στοιχείο πως αγωνίζονται στη Λατινική Αμερική και προέρχονται από τα μέρη που γνωρίζει καλύτερα ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Γνωστός ξένος αριστερός μπακ ο πρώτος στόχος, ο Έντσο Ντίας στο «plan B»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:32 - 09.07.2024

Γνωστός ξένος αριστερός μπακ ο πρώτος στόχος, ο Έντσο Ντίας στο «plan B»

Ο Παναθηναϊκός ασχολείται ενεργά με την απόκτηση του 28χρονου Αργεντινού Έντσο Ντίας από τη Ρίβερ Πλέιτ, όμως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν σε προτεραιότητα έναν φημισμένο ελεύθερο αριστερό μπακ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, εσχάτως οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού ασχολούνται και με έναν ακραίο επιθετικό από την Ευρώπη. Πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος έχει ζήσει στο παρελθόν στην Ελλάδα κατά την παιδική του ηλικία.

Αυτός είναι ο 29χρονος Αλβανός εξτρέμ της Γρανάδα, Μύρτο Ουζούνι. Ο Ουζούνι ανήκει στην ισπανική ομάδα από τον Ιανουάριο του 2022 και φέτος ήταν από τους πρωταγωνιστές της, έχοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του προπονητή, Χοσέ Λουίς Σαντοβάλ. 

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ουζούνι έπαιξε σε 34 παιχνίδια στην Primera Division 2023-2024 και σκόραρε 11 γκολ, ενώ μοίρασε 1 ασίστ. Σε ένα club που υποβιβάστηκε και δεν διακρινόταν για τη δημιουργία και την επιθετικότητα του στην κατηγορία.

Ακριβώς αυτός ο υποβιβασμός προκαλεί τάσεις φυγής στον Ουζούνι. Ο οποίος επιθυμεί στα 29 του, να διεκδικήσει τίτλους και να πάρει μέρος στις διοργανώσεις της UEFA. Καθώς και να ανακτήσει τη θέση του στην Αλβανία, που την έχασε πριν το Euro 2024 εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Το ρεπορτάζ του Sportal αναφέρει πως ο εκπρόσωπος του Ουζούνι, έχει επαφή με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για την υπόθεση. Η Γρανάδα συζητάει την πώληση του Αλβανού εξτρέμ, αλλά παρουσιάζει ευελιξία στις απαιτήσεις της.

Το Τριφύλλι έχει την πρόθεση να ξοδέψει χρήματα για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, εφόσον πρόκειται για επιθετικό ο οποίος προέρχεται από το «πάνω ράφι». Ο Ουζούνι έχει δελεαστικό πακέτο και η υπόθεση του τελεί υπό εξέταση.