Ο Οντουμπάτζο πρόλαβε τον Λαμέλα

Ο Οντουμπάτζο πρόλαβε τον Λαμέλα

Κώστας Τσίλης 17:50 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 19.07.2024

Στην Αθήνα έφτασε ο Άγγλος μπακ και από αύριο θα πάει στα Σπάτα για να πιάσει δουλειά στην ΑΕΚ μαζί με τους υπόλοιπους νέους του συμπαίκτες

Μπορεί η ΑΕΚ να ζει στον ρυθμό της άφιξης του Έρικ Λαμέλα. Μπορεί οι οπαδοί της Ένωσης να ανυπομονούν να πάνε το βράδυ στο Ελ Βενιζέλος για να υποδεχθούν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Όμως ο Μόουζες Οντουμπάτζο πρόλαβε τον Λαμέλα και έφτασε πρώτος στην Αθήνα.

Λαμέλα όπως λέμε... Αραούχο για την άφιξη και την υποδοχή από τον κόσμο της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:36 - 19.07.2024

Λαμέλα όπως λέμε... Αραούχο για την άφιξη και την υποδοχή από τον κόσμο της ΑΕΚ

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός φτάνει στις 21.00 στην Αθήνα, ο κόσμος της ΑΕΚ θα τον περιμένει στο αεροδρόμιο και ως εκ τούτου δεν θα βγει από την αίθουσα αφίξεων του Ελ Βενιζέλος

Ο Άγγλος ακραίος μπακ που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, "πάτησε" στο αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος πριν από λίγο. Τον υποδέχθηκε ο τιμ μάνατζερ της Ένωσης, Δημήτρης Ναλιτζής. Σήμερα δεν υπάρχει προπόνηση για την ΑΕΚ στα Σπάτα καθώς ο Ματίας Αλμέιδα έχει δώσει ρεπό μετά το χθεσινό φιλικό.

Επομένως από αύριο ο Οντουμπάτζο θα πάει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, για να πιάσει δουλειά με τους νέους του συμπαίκτες. Είναι σημαντικό το γεγονός πως ο Άγγλος ακραίος μπακ, έχει δουλέψει ήδη στην προετοιμασία του Άρη και δεν θα χρειαστεί χρόνο για να κερδίσει χαμένο έδαφος ως προς την ετοιμότητά του.