Ο Οφρυδόπουλος έκανε δηλώσεις χωρίς να ξέρει ότι έχει απολυθεί

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος

i

© Intime

Ο Οφρυδόπουλος έκανε δηλώσεις χωρίς να ξέρει ότι έχει απολυθεί

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:55 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 05.10.2024

Δηλώσεις μετά το ματς με την Καβάλα παραχώρησε ο, πλέον, πρώην προπονητής του Ηρακλή, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο οποίος δεν γνώριζε πως έχει απολυθεί.

Δίχως νίκη έμεινε σε τρίτο σερί ματς ο Ηρακλής, ο οποίος έμεινε ισόπαλος κόντρα στην Καβάλα στο ματς της 3ης αγωνιστικής. Αυτό έφερε τη φυγή του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ο οποίος πριν αποχωρήσει παραχώρησε δηλώσεις για το ματς, δίχως να γνωρίζει πως έχει απολυθεί. Ο ίδιος, σε αυτές, τόνισε πως καμία ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα από την τρίτη αγωνιστική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Οφρυδόπουλος μετά το ματς:

Για το ματς: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας στο πρωτάθλημα. Χάσαμε αρκετούς παίκτες μεσοβδόμαδα όπως τον Μιράντα και τον Κυνηγόπουλο κάτι που μας δυσκόλεψε, έτσι αναγκαστήκαμε να προετοιμαστούμε διαφορετικά για τον σημερινό αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ούτε ένταση ούτε ρυθμό. Στο δεύτερο, έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια, ισοφαρίσαμε, ρισκάραμε, πιέσαμε, παρ΄όλα αυτά αυτό δεν ήταν ικανό να μας δώσει τους τρεις βαθμούς. Φυσικά, είναι αποτυχημένο αποτέλεσμα».

Για την πίεση, καθώς η ομάδα ακόμα δεν έχει κερδίσει και έπεται ο αγώνας απέναντι στην ΑΕΛ: «Στην 3η αγωνιστική ούτε κάποιος παίρνει το πρωτάθλημα, ούτε κάποιος το χάνει. Αυτό πιστεύω. Φυσικά, υπάρχει ένα μεγάλο ντέρμπι μπροστά μας την Κυριακή».

Η «μάχη» ανάμεσα σε Ηρακλή και Καβάλα δεν έβγαλε νικητή

Ο Ηρακλής έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα δίχως νίκη! Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2, ο «Γηραιός» υποδέχτηκε την Καβάλα, έμεινε πίσω στο σκορ και το μόνο που κατάφερε ήταν να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με την μπίλια να κάθεται στο «Χ», (1-1).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι κόντρα στη ροή του αγώνα στο 34΄ πήραν το προβάδισμα με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος με ένα όμορφο πλασέ από καλή θέση βρήκε δίχτυα. Στη συνέχεια η ομάδα του Οφρυδόπουλου πίεσε ασφυκτικά κι έφερε το ματς στα ίσα (74΄) με τον Τσιριγώτη που σκόραρε με κοντινή κεφαλιά. Ο Ηρακλής παρέμεινε ψηλά μέχρι το τελικό σφύριγμα για την ολική ανατροπή, ωστόσο δεν τα κατάφερε και πήρε τον βαθμό.