Ο Ολυμπιακός κατεβάζει τους τόνους για Ποντένσε και Κάρμο, αλλά ο χρόνος τον πιέζει για λύσεις…

Ο Ολυμπιακός κατεβάζει τους τόνους για Ποντένσε και Κάρμο, αλλά ο χρόνος τον πιέζει για λύσεις…

Διονύσης Βερβελές 13:35 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 21.08.2024

Τρέχει ο Ολυμπιακός για το κομμάτι της ενίσχυσής του, με το χρόνο πλέον να μην είναι και σύμμαχος.

Βέβαια, για περιπτώσεις τύπου Ποντένσε και Κάρμο, δεν θα χρειαστεί προσαρμογή. Ξέρουν την ομάδα, τους ξέρει και αυτή, άρα δεν θα είναι εκεί το θέμα. Ο Ολυμπιακός πάντως, από χθες, έχει ρίξει αρκετά τους τόνους όσον αφορά σε αυτές τις δύο περιπτώσεις. Δεν σημαίνει πως εγκαταλείπει, ίσως να είναι και τακτική, αλλά κάτι δείχνει κιόλας.

Προφανώς και στον Ολυμπιακό δεν… ζουν μόνο με αυτούς. Δεν έχει λογική αυτό. Αν δηλαδή δεν γίνει, δεν θα πάρει ο Ολυμπιακός στόπερ και εξτρέμ; Φαίνεται… τρελό σενάριο, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις, αλλά όπως αρέσκεται ο κάτοχος του Conference League, δεν θέλει να δίνει στίγμα των κινήσεών του.

Το όνομα του Φαράζ της ΑΕΚ Λάρνακας ήρθε στο προσκήνιο την Τρίτη, αλλά δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι κάτι το… σούπερ, ένας καλός εξτρέμ, αλλά ως εκεί.

⚽Sportal Sunday Live: Η πρεμιέρα της Stoiximan Super League είχε... θύμα, πέναλτι, κόκκινες, γκάφες και απορίες για τη συνέχεια
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 18.08.2024

⚽Sportal Sunday Live: Η πρεμιέρα της Stoiximan Super League είχε... θύμα, πέναλτι, κόκκινες, γκάφες και απορίες για τη συνέχεια

Η Sportal Sunday Live κάνει πρεμιέρα για τη σεζόν 2024-2025 το βράδυ της Κυριακής (18/8), αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ΑΕΚ - ΟΦΗ, με ρεπορτάζ και σχόλιο για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Διονύσης Βερβελές, Κώστας Τσίλης, Μάνος Τσαλγατίδης, Λάμπρος Γκαραγκάνης και Αλέξης Σαββόπουλος παρελαύνουν στον αέρα της εκπομπής. Παρουσιάζουν οι Θοδωρής Ρούσσος και Γιώργος Περπερίδης, με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sportal.

Στον Πειραιά, πλέον θα περιμένουν. Ο Κάρμο δείχνει να αλλάζει νοοτροπία, να το σκέφτεται για τα καλά πλέον, αλλά η Πόρτο θέλει να κάνει ένα άλλο ντιλ, να βάλει πολλά χρήματα στο ταμείο της. Για τον Ποντένσε, βγαίνει προς τα έξω ότι θέλει 3 εκατ. ευρώ το χρόνο (!) πλέον για να υπογράψει. Δεν θέλω να αμφισβητήσω την πληροφορία αυτή, αλλά αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μια εξήγηση υπάρχει. Ότι ίσως ο Πορτογάλος εξτρέμ, να έχει βάλει στο μυαλό του τη λύση της Σαουδικής Αραβίας, από την οποία προφανώς θα έχει μια μεγάλη προσφορά. Όπως είχε και πέρσι, αλλά τότε, έβαλε… απαγορευτικό στην Γουλβς, «φωνάζοντας» για παραχώρηση στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

«Περίεργες» ώρες, πλέον απομένουν λιγότερες από δύο εβδομάδες. Ένας «μυημένος» πάντως, εκτιμά πως το κρίσιμο διάστημα για όλα, θα είναι το 26 Αυγούστου με 2 Σεπτέμβρη. Για να δούμε… Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός περιμένει. Και Πόρτο με Γουλβς να πέσουν, αλλά πιθανότατα και κάτι άλλο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!