Υπέγραψε, ανακοινώνεται και πετάει για Ολλανδία ο Πιρόλα!

Λορέντσο Πιρόλα - Φωτ. IMAGO

i

© IMAGO

Υπέγραψε, ανακοινώνεται και πετάει για Ολλανδία ο Πιρόλα!

Διονύσης Βερβελές 15:48 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 20.07.2024

Μόνο η ανακοίνωση μένει για τον Λορέντσο Πιρόλα που ντύνεται στα ερυθρόλευκα…

Τα τυπικά απομένουν για τη μεταγραφή του Λορέντσο Πιρόλα στον Ολυμπιακό και για την ακρίβεια, η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων». Ο Ιταλός στόπερ, όπως αποκάλυψε η σύζυγός του σε σχετική ανάρτηση, πέταξε χθες βράδυ για την Ελλάδα για να βάλει την υπογραφή στο συμβόλαιο, να φωτογραφηθεί και να οριστικοποιήσει τη μετακίνησή του από την Σαλερνιτάνα στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έτσι, ο Πιρόλα υπέγραψε το συμβόλαιό του και σήμερα κιόλας, αναμένεται να πετάξει για την Ολλανδία, ώστε από την Κυριακή να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Αυτός ήταν ο στόχος, να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του το συντομότερο, ώστε να μπει με την ομάδα και να αρχίσει να δουλεύει. Ήταν μια εξέλιξη που ήθελε πολύ και ο Μεντιλίμπαρ, με τον Ολυμπιακό να κάνει μια σπουδαία κίνηση. Είναι ο αρχηγός της εθνικής ελπίδων της Ιταλίας, είχε ξεχωρίσει στη σχετική λίστα των στόπερ και προκρίθηκε από τον Βάσκο κόουτς που δεν έχει κρύψει πως θέλει να δουλεύει με νέους ηλικιακά παίκτες και να τους εξελίσσει κιόλας.

Ο Πιρόλα έδειξε και αυτός ενθουσιασμένος για την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον κάτοχο του Conference League και πιάνει δουλειά, με στόχο να πάρει τη φανέλα του βασικού κεντρικού αμυντικού στους Πειραιώτες.