Ο Ολυμπιακός ποντάρει αρκετά στον Άμπι

Ο Νέλσον Άμπι

Ο Ολυμπιακός ποντάρει αρκετά στον Άμπι

Διονύσης Βερβελές 22:10 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 13.06.2024

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν στον παίκτη την ευκαιρία να καθιερωθεί στην ομάδα...

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ολυμπιακός πέρα από τις μεταγραφές που έκανε με έτοιμους ποδοσφαιριστές, απέκτησε και τον Νέλσον Άμπι. Ένας παίκτης ο οποίος είναι 20 ετών και αποκτήθηκε από τη Ρέντινγκ, ενώ είναι και μέλος της εθνικής Αγγλίας Κ20.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως οι Άγγλοι έχουν εντοπίσει το ταλέντο του και μάλιστα σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά τον είχαν στο... στόχαστρό τους και σύλλογοι της Premier League, όμως ο Ολυμπιακός πρόλαβε και τον έκανε δικό του. Οπότε είναι ένας ποδοσφαιριστής επένδυση για το μέλλον, αφού αν έχει τη βελτίωση που έχει δείξει μέχρι τώρα, σίγουρα θα συνεχίσει να απασχολεί ομάδες από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Με Βαγγέλη Μαρινάκη η παρακάμερα του τέταρτου τελικού (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:54 - 13.06.2024

Με Βαγγέλη Μαρινάκη η παρακάμερα του τέταρτου τελικού (vid)

Ο Ολυμπιακός ανέβασε την παρακάμερα του τέταρτου τελικού της Stoiximan Basket League απέναντι στον Παναθηναίκό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδωσε το παρών στο ΣΕΦ, να συμπεριλαμβάνεται στο βίντεο της ΚΑΕ.

Για αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» αυτό που θέλουν είναι να δώσουν στον Άμπι τη σεζόν που έρχεται έναν πιο ενεργό ρόλο. Αυτό, ώστε να δουλέψει, να βελτιωθεί και να αποτελέσει έναν από τους παίκτες «κλειδιά» της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Από την πλευρά του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδειξε ότι εμπιστεύεται τον Άμπι, αφού του έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ματς πρωταθλήματος και ο παίκτης ανταποκρίθηκε μια χαρά.

Ο Βάσκος έχει μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του Άμπι στην ομάδα και έχει σκοπό να τον δουλέψει όπως πρέπει το καλοκαίρι, για να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχει ο Ολυμπιακός, έτσι ώστε να μπει στο ροτέισον της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν και να αποτελέσει μία από τις επιλογές της σεζόν.

Τον υπολογίζουν αρκετά στην ομάδα του Πειραιά και ευελπιστούν ότι ο Άμπι θα συνεχίσει να δείχνει το ίδιο σοβαρό ύφος που είχε από τον Ιανουάριο μέχρι και το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων». Όπως επίσης και ο ίδιος έχει δείξει ενθουσιασμένος με τα όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό και θέλει να δουλέψει για να πάρει περισσότερα ματς στα πόδια του στη συνέχεια.