Ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ

Το έδειξε και απέναντι στη Ρόμα κι έχει και συνέχεια…

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός είναι πλέον ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Τι και αν ο Βάσκος τεχνικός ήρθε στα μέσα της προηγούμενης σεζόν, από την πρώτη στιγμή πέρασε τη δική του φιλοσοφία. Και τώρα που έχει στα χέρια του την ομάδα σε καλοκαιρινή προετοιμασία, φαίνεται σε κάθε φιλικό που δίνει, πως οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει τον τρόπο παιχνιδιού που έχει στο μυαλό του ο έμπειρος κόουτς.

Δεν είναι μόνο τα φιλικά που έδωσε στην Ολλανδία, αλλά και απέναντι στην πιο αδύναμη Τερνάνα. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι και κόντρα σε αντιπάλους όπως είναι η Ρόμα θα κοιτάξει να κάνει το παιχνίδι του, δε θα αλλάξει φιλοσοφία. Το έλεγε άλλωστε συνέχεια και την προηγούμενη σεζόν ο Μεντιλίμπαρ σε δηλώσεις του. Ιδιαίτερα πριν από τους αγώνες με την Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Conference League, που η αγγλική ομάδα ήταν η πιο δυνατή αντίπαλος που είχαν αντιμετωπίσει μέχρι τότε οι «ερυθρόλευκοι». Είχε τονίσει στις συνεντεύξεις Τύπου πριν από τα ματς πως ο Ολυμπιακός δε θα αλλάξει την τακτική του όποιος και αν θα είναι ο αντίπαλος.

Έτσι και κόντρα στη Ρόμα, στο τελευταίο φιλικό των Πειραιωτών στην Ιταλία. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι θα συνεχίσει το παιχνίδι του από πέρσι. Πίεση ψηλά, τρέξιμο σε όλο το γήπεδο και καλή κατοχή μπάλας. Αυτά ακριβώς ήταν τα στοιχεία που έδειξε με τη Ρόμα η ομάδα του Πειραιά.

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε σε καλό επίπεδο, σημαντικό να μεταφέρω στους παίκτες μου τη νοοτροπία μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:20 - 03.08.2024

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε σε καλό επίπεδο, σημαντικό να μεταφέρω στους παίκτες μου τη νοοτροπία μου»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το παιχνίδι με τη Ρόμα σχολίασε ότι η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, ενώ τόνισε τη σημαντικότητα να δώσει στους παίκτες τη νοοτροπία του.

Σε ένα ματς το οποίο έληξε 1-1 και αν άξιζε κάποιος να πάρει, τη νίκη αυτοί ήταν οι «ερυθρόλευκοι». Αυτός, λοιπόν, είναι ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ και είναι ξεκάθαρο πως όσο περνάει ο καιρός και ενσωματωθούν όλοι οι παίκτες στην ομάδα, θα είναι ακόμη καλύτερος. Έχοντας μάλιστα μπροστά του και δύο εβδομάδες μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα. Έχει, δηλαδή, χρόνο ο Βάσκος να εξελίξει ακόμη περισσότερο την ομάδα και να μπορέσει ο Ολυμπιακός να έχει ένα ακόμη πιο ελκυστικό πρόσωπο μέσα στο χορτάρι.