«Ο Παναθηναϊκός πρόσφερε 3 εκατ. ευρώ για τον Ίβανιτς»
i

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

«Ο Παναθηναϊκός πρόσφερε 3 εκατ. ευρώ για τον Ίβανιτς»

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:37 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 20.08.2024

Στη Σερβία υποστηρίζουν πως ο Παναθηναϊκός έλαβε αρνητική απάντηση από τον Ερυθρό Αστέρα για τη μεταγραφή του 28χρονου μεσοεπιθετικού, Μίρκο Ίβανιτς.

Στην ευρύτερη γειτονιά των Βαλκανίων έχει εστιάσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να εντοπίσει τον επιτελικό μέσο που χρειάζεται. Μετά τον Βραζιλιάνο Κάουλι ο οποίος ανήκει στη Λουντογκόρετς, ένα όνομα από τη σερβική αγορά φέρεται να απασχολεί τον προπονητή του Τριφυλλιού.

Η σερβική ιστοσελίδα «Mozzart Sport» έγραψε πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα, για την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού, Μίρκο Ίβανιτς. Ένα ποσό που όμως απορρίφθηκε από τον πρωταθλητή Σερβίας.

Ο Ερυθρός Αστέρας αξιώνει τη ρήτρα των 4 εκατομμυρίων ευρώ που ορίζει το συμβόλαιο του Ίβανιτς και δεν συναινεί να τον πουλήσει με λιγότερα. Με τον Μαυροβούνιο άσο να δεσμεύεται μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Αντίστοιχη ήταν η αντίδραση της σερβικής ομάδας στην προ μηνών προσφορά της Ρέιντζερς για τον Ίβανιτς. Τα 3 εκατομμύρια ευρώ απορρίφθηκαν από τον Ερυθρό Αστέρα και ο 28χρονος μεσοεπιθετικός παρέμεινε στο Βελιγράδι. Παρότι τα πρόσφατα ρεπορτάζ επιμένουν ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο.

Ο Ίβανιτς έχει εντυπωσιακά νούμερα με τον Ερυθρό Αστέρα. Σε 175 εμφανίσεις, έχει σκοράρει 55 γκολ και έχει μοιράσει 43 ασίστ. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει εξίσου παραγωγικά στατιστικά στη Βουλγαρία με τη Μπάτε Μπορίσογ, με 126 παιχνίδια και απολογισμό 33 γκολ και 23 ασίστ. Ενώ είναι 15 φορές διεθνής με το Μαυροβούνιο και έχει σκοράρει ένα γκολ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως τον προηγούμενο Ιούλιο, τα σερβικά ΜΜΕ έγραφαν ότι ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί σοβαρά για τον στράικερ του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Πάβκοβ, αλλά ενδιαφέρον ουδέποτε υπήρξε…

Tags: