«Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 3,2 εκατ. ευρώ για τον Αντούνα»
i

Ο Ουριέλ Αντούνα/©Photo by Zhizhao Wu/Getty Images

«Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 3,2 εκατ. ευρώ για τον Αντούνα»

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:19 - 01.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 20.08.2024

Μεξικανός δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη επίσημη κίνηση του για την απόκτηση του Μεξικανού εξτρέμ, Ούριελ Αντούνα. Θέλει περισσότερα η Κρουζ Αζούλ.

Την πρώτη κίνηση του για την απόκτηση του Ούριελ Αντούνα έκανε ο Παναθηναϊκός! Ο Μεξικανός δημοσιογράφος, Κέρι Τζόνσον, ισχυρίστηκε στο Twitter πως η Κρουζ Αζούλ έλαβε επίσημη προσφορά για τον 25χρονο εξτέμ.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να πρότεινε 3,2 εκατομμύρια ευρώ ή 3,5 εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει ο Τζόνσον. Ωστόσο, η μεξικανική ομάδα δεν απάντησε θετικά, αφού αξιώνει πιο πολλά χρήματα για τον ποδοσφαιριστή.

Πάντως, ο Μεξικανός αθλητικογράφος αναφέρει πως οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, συνεχίζονται και πως οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται πολύ ζεστά για τον Αντούνα.

Φάκελος Αντούνα: Όλο το ρεπορτάζ για τον Μεξικανό σταρ που θέλει ο Παναθηναϊκός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:55 - 01.01.2023

Φάκελος Αντούνα: Όλο το ρεπορτάζ για τον Μεξικανό σταρ που θέλει ο Παναθηναϊκός

Το SPORTAL εξηγεί το καθεστώς του 25χρονου Μεξικανού εξτρέμ, Ούριελ Αντούνα, τη συνεργασία του με την Κρούζ Αζούλ και γιατί η μεξικανική ομάδα συζητάει την πώληση ενός βασικού ποδοσφαιριστή της.

Είναι σαφές πως ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ενισχυθεί από το «πάνω ράφι» της αγοράς. Ο Αντούνα είναι ένας επιθετικός ο οποίος πρωταγωνιστεί στο Μεξικό, έπαιξε στο Μουντιάλ του Κατάρ και είναι μόλις 25 ετών.

Σημαντικό είναι πως η Κρουζ Αζούλ προσπαθεί να πουλήσει τον Μεξικανό εξτρέμ, για να αυξήσει το μπάτζετ της, οπότε υπάρχει το περιθώριο για την επίτευξη συμφωνίας.