Ο Παναιτωλικός τίμησε τη μνήμη του Κώστα Νεστορίδη (vid)

Ο Παναιτωλικός τίμησε τη μνήμη του Κώστα Νεστορίδη (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:16 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 14.08.2024

Οι παίκτες του Παναιτωλικού εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με μια μπλούζα που έγραφε το όνομα Κώστας Νεστορίδης.

Η ΑΕΚ θα κοντραριστεί εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό (18/12, 17:00) για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα ματς που αποτελεί «χρυσή» ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους να ανέβουν στην κορυφή, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην 3η θέση με 30 πόντους και στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναιτωλικός θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει βαθμολογική ανάσα, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις εννιά βαθμούς. 

Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Αγρινίου πανηγύρισε εύκολα τη νίκη κόντρα στη νεοφώτιστη Κηφισιά (3-0), ενώ ο Δικέφαλος πήρε το ντέρμπι με τον Άρη χάρη στο γκολ του Βίντα (1-0).

Μάλιστα λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ο Παναιτωλικός τίμησε τη μνήμη του Κώστα Νεστορίδη. Συγκεκριμένα οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έβγαλαν φωτογραφία με μια μπλούζα που έγραφε το όνομα «Νεστορίδης». 

«Die hard» ο Παναιτωλικός, στέρησε την κορυφή από την «μπλαζέ» ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:58 - 18.12.2023

«Die hard» ο Παναιτωλικός, στέρησε την κορυφή από την «μπλαζέ» ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο πρώτο τέταρτο με 2-0, πίστεψε ότι τελείωσε ο αγώνας, αλλά όχι και ο Παναιτωλικός, ο οποίος δεν παράτησε το ματς και με πέναλτι του Ζοάο Πέδρο και γκολάρα του Μπαλντασάρα πήρε πολύτιμο βαθμό με σκορ 2-2.

Δείτε το σχετικό βίντεο: