Ο Παναθηναϊκός αφήνει Γιαννούλη, στρέφεται σε ξένο αριστερό μπακ

Δημήτρης Γιαννούλης

i

Intime

Ο Παναθηναϊκός αφήνει Γιαννούλη, στρέφεται σε ξένο αριστερό μπακ

Γιώργος Σακελλαρίου 23:07 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 03:24 - 02.07.2024

Ο Παναθηναϊκός λαμβάνει αρνητικά μηνύματα από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννούλη και αποφάσισε να μην τον περιμένει άλλο, ενεργοποιώντας άμεσα την εναλλακτική επιλογή για την αριστερή πτέρυγα.

Για πολύ καιρό οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αφιέρωσαν χρόνο και κόπο για να πείσουν τον Δημήτρη Γιαννούλη να επαναπατριστεί. Για χάρη του καθυστέρησαν την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού τους, παρέχοντας του χρόνο να εξετάσει τα δεδομένα και να αποφασίσει.

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους
SPORTAL ORIGINALS

00:49 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Δευτέρας! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Γιατί προς τιμή του, ο διεθνής αριστερός μίλησε με ειλικρίνεια, τονίζοντας πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Παρά την εξαιρετική προσφορά που δέχτηκε από τους «πράσινους» και που παρεμφερή δεν έχει δεχτεί από την Ευρώπη, ούτε καν κατά προσέγγιση.

Παρόλη την επιμονή τους, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού τα προηγούμενα 24ωρα έλαβαν αρνητικά μηνύματα από την πλευρά του Γιαννούλη. Ούτως ώστε λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους, έκριναν πως ήρθε η ώρα να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα ασχοληθεί άλλο με τον Δημήτρη Γιαννούλη και πλέον ενεργοποιεί την εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Από την ΠΑΕ έχουν κινηθεί με άκρα μυστικότητα και έχουν φέρει σε προχωρημένο στάδιο διαπραγμάτευση με ξένο ακραίο μπακ.

Οι «πράσινοι» είχαν εντατικοποιήσει τις επαφές με τον αλλοδαπό αριστερό μπακ, το όνομα του δεν έχει γραφτεί στον ελληνικό Τύπο και πρόκειται για παίκτη ο οποίος αρέσει στον Ντιέγκο Αλόνσο. Γιατί ο Ουρουγουανός κόουτς ενέκρινε απόλυτα τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, από το Τριφύλλι θα γνωστοποιήσουν τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Ο οποίος θα έρθει στις προσεχείς ώρες στην Αθήνα, για τις εξετάσεις και τις υπογραφές, ενώ αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Αλόνσο μάλλον επί ελληνικού εδάφους.