Ο Παναθηναϊκός αφήνει Ρεμπότσο, κοιτάζει άλλους αριστερούς μπακ

Πέδρο Ρεμπότσο

i

Επίσημη ιστοσελίδα Lech Poznan

Ο Παναθηναϊκός αφήνει Ρεμπότσο, κοιτάζει άλλους αριστερούς μπακ

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:17 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 04.07.2024

Παρότι η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Πέδρο Ρεμπότσο έμοιαζε δεδομένο, οι «πράσινοι» θα ψάξουν κάτι καλύτερο στην αγορά από τον Πορτογάλο αμυντικό.

Η εγκατάσταση του Πέδρο Ρεμπότσο στην Αθήνα έμοιαζε να έχει οριστικοποιηθεί, όμως εν τέλει πολύ δύσκολα θα συμβεί. Γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προσανατολίζονται να μην ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία με τον Πορτογάλο αριστερό μπακ.

Η αιτία δεν σχετίζεται με το ποδοσφαιρικό «πακέτο» του 29χρονου αμυντικού, αλλά με τη βούληση των «πράσινων» να αναζητήσουν στην αγορά μία καλύτερη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας τους.

Είναι γεγονός πως ο Ρεμπότσο είναι ένας παίκτης με γεμάτες σεζόν, χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς και θεωρείται αξιόπιστος. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση ο πρώην άσος των Αλ Καλίζ, Λεχ Πόζναν και Μπεσίκτας, δεν συνιστά αναβάθμιση για το ρόστερ του Τριφυλλιού.

Ο Ρεμπότσο δεν έχει τεθεί εκτός της συζήτησης στον Παναθηναϊκό, όμως είναι προφανές πως από τη στιγμή που δεν προχωρά τώρα η μεταγραφή του, τότε η περίπτωση του έχει ήδη περάσει σε δεύτερο πλάνο και θα υποχωρεί με την πάροδο των ημερών.

Όταν το πόρισμα βγαίνει πριν την ώρα του...

Όταν το πόρισμα βγαίνει πριν την ώρα του...

Μόλις στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας, με τους μισούς βασικούς να μην βρίσκονται καν στον πάγκο, αρκετοί προέβλεψαν την έκβαση του εγχειρήματος του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό. Αν οι αμφισβητίες και έχουν δίκιο πως το βιογραφικό του Πέδρο Ρεμπότσο, δεν συνιστά αναβάθμιση...

Η προσοχή των ανθρώπων της ΠΑΕ έχει στραφεί σε άλλον παίκτη, ο οποίος έχει μεγαλή χρηματιστηριακή αξία και πιο αξιοπρόσεκτο βιογραφικό. Χωρίς αυτά τα δύο στοιχεία να εξασφαλίζουν την επιτυχία, εντούτοις από την ομάδα προσπαθούν να καταλήξουν στην πιο ασφαλή λύση.

Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός δεν βιάζεται και για τους αγώνες του Β' προκριματικού γύρου του Europa League, o Φίλιπ Μλαντένοβιτς και ο Γιάννης Κώτσιρας ως υπηρεσιακός, επαρκούν για να καλύψουν τη θέση στον σχεδιασμό του Ντιέγκο Αλόνσο.