Ο Παναθηναϊκός άφησε ελεύθερο τον Ξενόπουλο

Βασίλης Ξενόπουλος

i

Intime

Ο Παναθηναϊκός άφησε ελεύθερο τον Ξενόπουλο

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:21 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 01.07.2024

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Βασίλη Ξενόπουλο και ο 26χρονος τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κηφισιά.

Η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Βασίλη Ξενόπουλο ολοκληρώθηκε επί της ουσίας εδώ και μέρες, όταν ο 26χρονος τερματοφύλακας έφυγε από το Σλάντμινγκ της Αυστρίας και επέστρεψε στην Αθήνα, προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ της Κηφισιάς.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (1/7), η σχέση του Ξενόπουλου με το Τριφύλλι έληξε τυπικά. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή και τον ευχαρίστησε για την 16ετη προσφορά του στον σύλλογο.

Ο Ξενόπουλος άρχισε προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό, όμως γνώριζε πως θα ήταν ο τρίτος στην ιεραρχία της εστίας, μετά τους Ντραγκόβσκι και Λοντίγκιν. Ο 26χρονος τερματοφύλακας έκρινε πως ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ως πρώτος και αποδέχτηκε την πρόταση της Κηφισιάς, για να παίξει στη Super League 2.

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Ξενόπουλο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας εντάχθηκε στον Σύλλογο σε ηλικία 10 ετών και αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες μέχρι την πρώτη ομάδα.

Με το Τριφύλλι στο στήθος ο Βασίλης κατέκτησε δύο Κύπελλα ενώ συνολικά κατέγραψε 5 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό και άλλες 38 με την δεύτερη ομάδα των Πράσινων.

Αυτά τα 16 χρόνια ο Ξενόπουλος προσέφερε και πάντα θα λογίζεται ως μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της καριέρας σου» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Ξενόπουλο.