Ο Παναθηναϊκός απάντησε «όχι» στα 25 εκ. ευρώ για τον Ιωαννίδη

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

Ο Παναθηναϊκός απάντησε «όχι» στα 25 εκ. ευρώ για τον Ιωαννίδη

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:39 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 11.07.2024

Η Μπολόνια πρόσφερε 25 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του Φώτη Ιωαννίδη, όμως η απόπειρα της είχε την ίδια αρνητική κατάληξη που είχαν οι προτάσεις άλλων ομάδων του εξωτερικού.

Οι προτάσεις για τον Φώτη Ιωαννίδη εξακολουθούν να έρχονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΠΑΕ, αλλά παίρνουν πάντα την ίδια απάντηση: «όχι». Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αρνήθηκε και την τελευταία απόπειρα της Μπολόνια να εντάξει στο δυναμικό της τον διεθνή επιθετικό, τηρώντας ευλαβικά την πολιτική που έχει ορίσει ο Γιάννης Αλαφούζος: ο παίκτης δεν πωλείται.

Η προσφορά των «ροσομπλού» δεν συζητήθηκε καν από τους «πράσινους». Προ μηνός, αναλόγως είχαν απαντήσει στην επίσημη κίνηση της Ίπσουιτς με αντίστοιχο ποσό για τη μεταγραφή του Ιωαννίδη. Εν τέλει, οι Άγγλοι αντιλήφθηκαν ότι δεν έχουν τύχη να πάρουν τον ποδοσφαιριστή και στράφηκαν σε άλλον στράικερ.

Το χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:31 - 10.07.2024

Το χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδη

O Φώτης Ιωαννίδης έχει ορίζοντα να βοηθήσει τον Παναθηναϊκός στη ρεβάνς του Β' προκριματικού του Europa League, μόνο εάν κριθεί απαραίτητο γιατί από την ομάδα δεν πρόκειται να ρισκάρουν το παραμικρό με τον τραυματισμό του.

Είναι ειλημμένη η απόφαση στο Τριφύλλι, να συγκροτηθεί φέτος ένα ρόστερ με πρωταγωνιστή τον Ιωαννίδη, που θα διεκδικήσει τίτλους και θα διακριθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οπότε, η απόρριψη κάθε κρούσης για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, είναι η αυτονόητη αντίδραση των ανθρώπων του club.

Ενήμερος για τις αρνήσεις είναι ο Ιωαννίδης και ο εκπρόσωπος του και δεν έχουν εκφράσει αντίθετη άποψη. Ο Ιωαννίδης δεν νιώθει τάσεις φυγής, είναι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και θέλει να πανηγυρίσει τρόπαια, πριν έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να ξενιτευτεί.

Αυτό που θα ακολουθήσει στη διάρκεια του καλοκαιριού και αφού διευθετηθούν μερικές πιο επείγουσες εκκρεμότητες, είναι η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του αρχηγού των «πράσινων». Τόσο σε αυξημένες αποδοχές, όσο και στη χρονική επέκταση του μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Στο μεταξύ, η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport» αναφέρεται στην υπόθεση του Ιωαννίδη, επιβεβαιώνοντας μεν την τελική πρόταση της Μπολόνια, αλλά με χαμηλότερα ποσά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ιταλική ομάδα πρόσφερε 20 εκατομμύρια ευρώ φιξ ποσό και άλλα 2 εκατομμύρια ευρώ υπό τη μορφή μπόνους. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός απέρριψε τα χρήματα, ζητώντας εφάπαξ 25 εκατομμύρια ευρώ και η Μπολόνια απέσυρε το ενδιαφέρον της, γιατί θεωρεί πως ήδη έκανε την υπέρβαση με τα λεφτά που πρότεινε...