O Παναθηναϊκός αποφάσισε για τον Κλάινχαϊσλερ

Λάζλο Κλάινχαϊσλερ

i

Intime

O Παναθηναϊκός αποφάσισε για τον Κλάινχαϊσλερ

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:17 - 05.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:19 - 05.07.2024

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και ο Ντιέγκο Αλόνσο θα αξιολογήσει τον Ούγγρο μέσο.

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ συνιστά μία από τις ιδιαίτερες περιπτώσεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Ούγγρος μέσος δεν υπολογιζόταν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Φατίχ Τερίμ, όμως παρόλα αυτά έπαιξε με την Ουγγαρία στο Euro 2024.

O Κλάινχαϊσλερ θεωρητικά θα ενσωματωθεί σε λίγες μέρες στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο. Ο 30χρονος χαφ θα επιστρέψει από μία σύντομη άδεια, μαζί με τους Σέρβους Φιλίπ Μλαντένοβιτς και Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Δεν ήταν σαφές εάν ο Κλάινχαϊσλερ θα ήθελε να φορέσει ξανά τα πράσινα ή θα ζητούσε άδεια για να βρει ομάδα. Εν τέλει, ο λογαριασμός Hungarian Football Xtra στην πλατφόρμα «Χ», αποκάλυψε ότι ο Ούγγρος θα βρεθεί στην Αθήνα σε λίγες μέρες.

Γιατί από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ενημέρωσαν τον Κλάινχαϊσλερ πως πρέπει να τηρήσει τις συμβατικές υποχρεώσεις του και να παραστεί στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Εκεί θα τον αξιολογήσει ο Ντιέγκο Αλόνσο, πριν εισηγηθεί για το μέλλον του.

Ασφαλώς, η ενσωμάτωση του Κλάινχαϊσλερ στις προπονήσεις του Τριφυλλιού, δεν συνεπάγεται ότι θα μείνει. Γιατί ο «άξονας» είναι γεμάτος με τους Μπακασέτα, Τζούρισιτς, Βιλένα, Τσέριν, Νίκα, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Ρούμπεν και Τσοκάι. Οπότε, ίσως ο Κλάινχαϊσλερ σύντομα να φύγει ξανά.

Ο Ουρουγουανός προπονητής θα διαπιστώσει εάν ο Κλάινχαϊσερ ταιριάζει στη φιλοσοφία του, ο Ούγγρος θα πρέπει να νιώθει ικανοποιημένος με τον ρόλο του και υπό τις δύο προϋποθέσεις, θα μείνει στο Κορωπί. Αλλιώς, ο παίκτης και οι «πράσινοι» θα αναζητήσουν άλλη λύση.