Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Χρήστο Κόντη

Χρήστος Κόντης

i

Intime

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Χρήστο Κόντη

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:13 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 16:26 - 31.05.2024

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως η συνεργασία με τον Χρήστο Κόντη δεν θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν. Καριέρα πρώτου προπονητή θέλει να ακολουθήσει ο παλαίμαχος αμυντικός.

Η σύντομη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Χρήστο Κόντη δεν θα συνεχιστεί. Με μία λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον παλαίμαχο αμυντικό για τις υπηρεσίες του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην καριέρα του.

Ο Κόντης ανέλαβε την ομάδα ως υπηρεσιακός για το φινάλε των Play Offs και τον τελικό του Κυπέλλου, αντικαθιστώντας τον Φατίχ Τερίμ. Τα κατάφερε στην αποστολή του, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση ενός τροπαίου και στα προκριματικά του Europa League.

«Μεγάλη προσφορά του Παναθηναϊκού στον Σάρι, αναμένεται σύντομα απάντηση»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:13 - 31.05.2024

«Μεγάλη προσφορά του Παναθηναϊκού στον Σάρι, αναμένεται σύντομα απάντηση»

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε μεγάλη πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι, προκειμένου ο Ιταλός τεχνικός να αναλάβει τα ηνία των «πρασίνων» τη νέα σεζόν!

Ο Γιάννης Αλαφούζος πρότεινε στον Κόντη να δουλέψει στο επιτελείο του νέου προπονητή, ανεξαρτήτως ποιος θα ήταν. Όμως, ο Κόντης αποφάσισε πως το τάιμινγκ είναι κατάλληλο για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ως head coach και να μην παραμείνει ως βοηθός.

Πράγματι, η συγκυρία είναι ευνοϊκή για τον 49χρονο προπονητή. Προέρχεται από δύο επιτυχημένες δουλειές στον ΝΠΣ Βόλο με την διατήρηση του στη Stoiximan Super League και με τον Παναθηναϊκό να στέφεται Κυπελλούχος.

Άρα, ο Κόντης έχει τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσει μία ευκαιρία από την αρχή και να δημιουργήσει ένα δικό του σύνολο. Ούτως ώστε έπειτα να κριθεί από το έργο και τα αποτελέσματα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Χρήστο Κόντη.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας σε μία κρίσιμη περίοδο και μέσα σε λίγες ημέρες πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κόντη και το επιτελείο του για την προσφορά τους στο σύλλογο και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής διαδρομής τους».