Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε μυθική πρόταση 25 εκατομμυρίων της Ίπσουιτς για Ιωαννίδη

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε μυθική πρόταση 25 εκατομμυρίων της Ίπσουιτς για Ιωαννίδη

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:44 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 19.06.2024

Η Ίπσουιτς επανήρθε με νέα πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ για τον Φώτη Ιωαννίδη, όμως ο Παναθηναϊκός απέρριψε ασυζητητί τη νέα απόπειρα της αγγλικής ομάδας.

Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά... Και η θερμοκρασία δεν είναι η μόνη που ανεβαίνει. Το ίδιο συμβαίνει με τις προσφορές που έρχονται για τον Φώτη Ιωαννίδη. Τις οποίες ο Παναθηναϊκός επιμένει να αρνείται, παρότι πλέον τα λεφτά αυξάνονται σε δυσθεώρατα ύψη για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η νέα απόπειρα για την απόκτηση του διεθνούς στράικερ δεν προήλθε από τη Μπολόνια ή τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αλλά από την Αγγλία. Είναι η Ίπσουιτς που προσπαθεί να αγοράσει τα δικαιώματα του αρχηγού του Τριφυλλιού, με δεύτερη πρόταση σε λίγες μέρες.

Η αγγλική ομάδα που προβιβάστηκε φέτος στην Premier League, δείχνει το πιο σοβαρό και υπαρκτό ενδιαφέρον από κάθε άλλη. Με μεγάλες προτάσεις προς τον Παναθηναϊκό και τον Ιωαννίδη. Με αποφασιστικότητα να εκπληρώσει τον σκοπό της και να προσελκύσει τον 24χρονο επιθετικό στο Νησί.

Η νέα πρόσφορά της άγγιξε τα 25 εκατομμύρια ευρώ, κατά 2,5 εκατομμύρια ευρώ υψηλότερη από την προηγούμενη. Όμως, δεν άλλαξε η απάντηση του Παναθηναϊκού. Η οποία ήταν αρνητική και δεν προκύπτουν ενδείξεις ότι το «όχι» θα μεταβληθεί ακόμα και για περισσότερα λεφτά.

Η απορία του Ιωαννίδη για το «που θα κλείσω σήμερα;»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:43 - 18.06.2024

Η απορία του Ιωαννίδη για το «που θα κλείσω σήμερα;»

Ο Φώτης Ιωαννίδης διαβάζει καθημερινά ότι έχει συμφωνήσει και με άλλη ομάδα του εξωτερικού, όταν εκείνος είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό. Υπαρκτό το ενδιαφέρον των Μπολόνια και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καμία συμφωνία με τον αρχηγό του Τριφυλλιού.

Εξυπακούεται πως είναι δύσκολο για όλους στο Τριφύλλι να απορρίπτουν τέτοιες κρούσεις για τον Ιωαννίδη. Ωστόσο, η εντολή του Γιάννη Αλαφούζου είναι ο ποδοσφαιριστής να μείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και σύντομα να υπογράψει νέο συμβόλαιο με επταψήφιες αποδοχές.

Παράλληλα, ο ίδιος ο Ιωαννίδης έχει θέσει ψηλά τον πήχη για τη μεταγραφή του στο εξωτερικό. Ο διεθνής στράικερ εκτιμά πως το τάιμινγκ δεν είναι το κατάλληλο για να μεταναστεύσει από την Ελλάδα και όταν θα φύγει, θα το πράξει για πρωτοκλασάτη ομάδα σε κάποιο από τα κορυφαία πρωταθλήματα.